Vedení - Friedkin Group

danko10 napsal:
to kazdopadne

utikej ty magore, beeeeeeez!!! (cit.)
:lol: :lol: :lol:

Tom splnil svoje úkoly a podal demisi - v Římě to říkali už dlouho lidi, že on vlastně jen měl vyjednat obchod s unicreditem a z obchodní hlediska to pošéfovat ten první přechodnej rok

done

(myslim že teď zůstává jako jeden z majitelů, ne že by šel uplně do rici, ale není už prezident...)

Sushi napsal:
letos jako kdy?

Letos jako tento rok.:0)

Na tribune jsem ho zaznamenal akorat loni, kdy sledoval tu neuveritelnou Enriqueho blamaz ze zacatklu sezony.

Baldini do Tottenhamu?
Franco Baldini by údajně mohl opustit AS Řím, kde pracuje jako generální manažer, a přesunout se do Londýna. Podle Sky Sports se o něj zajímá Tottenham.

klida napsal:
Baldini do Tottenhamu?
Franco Baldini by údajně mohl opustit AS Řím, kde pracuje jako generální manažer, a přesunout se do Londýna. Podle Sky Sports se o něj zajímá Tottenham.

Uz?

To by tady moc dlouho nepobyl.

Kazdopadne pokud i tento rok bude pruser, tak ho myslim nikdo drzet nebude.

Baldini asi Spurs odmítne
Tottenham údajně chce z generálního manažera AS Řím Franka Baldiniho udělat svého technického ředitele, s nabídkou ale nejspíš neuspěje. Podle anglických médií nechce Baldini opouštět rozdělanou práci v Římě, oficiálně se zatím k nabídce Spurs nevyjádřil.

Baldini potvrdil, že zůstává
Generálního ředitele AS Řím Franka Baldiniho chtěl do svých služeb získat Tottenham, nic takového se mu ale nepovede. "Jsem vázaný v Římě. Mám tu rozdělanou dlouhodobou práci, kterou neopustím," sdělil Baldini.

Aj druha "americka" sezona sa nam pomaly, ale isto premiena na straslive fiasko. Za seba dufam, ze v takom pripade pojde do hajzla cele sportove vedenie. Baldini, Sabatini, ta spinava klamarska kurva Fenucci, proste vsetci. Takymto sposobom prevarit hromadu penazi, to by nepreslo ani na slovenskom ministerstve obrany.

no je to hrozný, člověk se vždycky nadchne a pak facka

hrozný je, že kdybychom v prvním kole nedostali dva góly z ofsajdu (!!), kdyby se piris a burdisso nezkouřili o poločase s boloňou, kdybychom nepřestali se samp hrát a stek nezkouřil to, co zbylo po těch dvou výtečnících a klidně dostali dardu od juve, máme teď 15 bodů včetně výhry na san siru...

místo toho jsme uplně v prdeli.

Sushi napsal:
no je to hrozný, člověk se vždycky nadchne a pak facka

hrozný je, že kdybychom v prvním kole nedostali dva góly z ofsajdu (!!), kdyby se piris a burdisso nezkouřili o poločase s boloňou, kdybychom nepřestali se samp hrát a stek nezkouřil to, co zbylo po těch dvou výtečnících a klidně dostali dardu od juve, máme teď 15 bodů včetně výhry na san siru...

místo toho jsme uplně v prdeli.

Vies co mi mozes. :mrgreen:

zapomněl jsem to napsat, ale přísahám, že jsem chtěl napsat nakonec "kdyby kdyby kdyby..." :lol:

To jsou momenty, ktery nekterym tymum muzou zkazit celou sezonu. Tym Rima, nebo jeho jadro (uz vlastne v podstate jen Totti a DDR) je hodne psychicky labilni a jede ve vlnach, pokud se nedari, tak se proste nedari, kdyz se dari, tak melou o scudettu. Jediny co na Rim plati je nejakej obranej pes na postu trenera, co to zavre vzadu a dopredu bude spolihat na skill jednotlivcu, udelal to Ranieri a ze sracek nas malem vytahl ke scudettu. S Enriquem a Zemanem je to hroznej risk vedeni, jeste je porad sance to zvratit, doufejne. Jen se bojim, jestli Zeman po tom silenym vyprasku (ten byl ale fakt bezprecedentni, neco takovyho jsem nezazil) definitivne neztratil duveru kabiny, u vedeni uz ji castecne ztratil, viz. Saba.

Ja si porad myslim, ze kdyby Enrique tehdy nevypadl se Slovanem, tak nas trenuje dodnes a Rim skoncil 4.

90210 napsal:
Ja si porad myslim, ze kdyby Enrique tehdy nevypadl se Slovanem, tak nas trenuje dodnes a Rim skoncil 4.

:shock: :?: :| :lol: :lol: :lol:

Tak toto kdyby uz mi zavana konzumaciou kokainu.

Co keby sme zacali fasovat bany za slovicka: kdyby, projekt a scudetto? :mrgreen:

Jediná a najväčšia chyba Sabatiniho s Baldinim je tá, že angažovali napixu trénerov, inak hráčov dotiahol Saba výborných a je to chyba trénera že nevie z toho spraviť tím ktorí by vyhrával, tréneri pracujú mnohokrát s oveloa slabšimi hráčmi a dosahuju lepšie výsledky .

Ak nechá odísť Zeman zadarmo Heinzeho, pritom vie že máme 2 plnoletých stopérov, nechce Gaga ale chce Lexa a v konečnom dosledku aj toho Rosiho si nenechá ako back up je na palicu a nie chyba Sabatiniho .

Tak snad koncepcia DS a trenera by sa mala zhodovat aby to fungovalo, nie?

Minimalne obranu mame momentalne asi najhorsiu v historii Rima. Okrem Castana s Balzarettim tam nie je nikto, kto by mal figurovat na supiske timu, aspirujuceho na umiestnenie, garantujuce ucast v Europe. A vobec, ten tym je proste slaby, cely jak je. Akoze vazne slaby. Ine pomenovanie pre sucasnu situaciu neexistuje.