Vedení - Friedkin Group

Code:
http://www.bloomberg.com/news/2012-07-22/roma-goes-moneyball-as-u-s-owners-tap-nedved-mentor-in-overhaul.html

Hovori nieco zaujimave? Ja si to tu neprehram, tak keby sa niekomu chcelo poreferovat, bol by som vdacny.

danko10 napsal:
Hovori nieco zaujimave? Ja si to tu neprehram, tak keby sa niekomu chcelo poreferovat, bol by som vdacny.

že máš bejt trpělivej, že jsme na začátku a ještě něco o deseti letech, ale to ti řikat nebudu, protože bych tě pak musel zabanovat

klida napsal:
danko10 napsal:

že máš bejt trpělivej, že jsme na začátku a ještě něco o deseti letech, ale to ti řikat nebudu, protože bych tě pak musel zabanovat
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

James Pallotta prezidentem, ode dneška, just fyi... (čtu jen nadpisy, pokud někdo chce přidat nějakej detail, může... já se jdu učit)

Sushi napsal:
James Pallotta prezidentem, ode dneška, just fyi... (čtu jen nadpisy, pokud někdo chce přidat nějakej detail, může... já se jdu učit)

Code:
http://www.asroma.it/pdf/corporate/comunicati_finanziari/2012-08-27_decisions_taken_by_board_of_Directors.pdf

btw docelas trefil název topiku :Ok:

danko10 napsal:
Mol by priviezt prachy, inak je mi ukradnuty.
:Ok:

v itálii se mezi jistou částí fanoušků taky rozšířilo, že dibe nosí smůlu, takže jsou i tací, kdo slaví jeho odchod z funkce :mrgreen:

:lol: :lol: :lol:

Ja som si skor myslel, ze nemohol kukat na nase zapasy kvoli problemom so srdcom, ale mam pocit, ze nikto z nich fotbal vobec nechape, takze za tym bude skor to, ze sa nudil.

podle mě dibe byl spokojenej, nejoblíbenější hráč rosi, kterej udělal spousty tačdaunů...

AS Řím má nového prezidenta
V AS Řím došlo k rošádě na postu prezidenta. Po Thomasi Di Benedettovi, který z funkce rezignoval, bude nyní klubu z italské metropole vládnout James Joseph Pallotta.

proč odešel Tom? Má radši Baseball, nebo co?