Vedení - Friedkin Group

Trošku tomu nechápem , tak sa spýtam ::D

Di Benedetto je "len" majitel , nie ?
Baldini bude teraz ten riaditeľ , čo robila volakedy Rosella ?
Sabatini je novodoby Prade - to viem :D

Carlo napsal:
Trošku tomu nechápem , tak sa spýtam ::D

Di Benedetto je "len" majitel , nie ?
Baldini bude teraz ten riaditeľ , čo robila volakedy Rosella ?
Sabatini je novodoby Prade - to viem :D

dibenedetto není majitel, je to jakoby zástupce majitelů, neboli lidí co do toho narvali prachy
konkrétně je prezidentem
baldini něco jako byl montali, ale myslim že bude mít na starosti i část přestupů
saba přestupy (myslim že po příjezdu baldiniho ho nebudeme moc vídat)

v porovnání s minulostí, jestli se nepletu:

rosella - amministratore delegato + presidente
dibenedetto - myslim že jen presidente

direttore generale - conti
direttore generale - baldini

direttore sportivo - pradé
direttore sportivo - sabatini

koho přirovnat k marii sensi, staffolimu, sestrám sensi atd. nevím...
na druhou stranu dneska máme několik lidí přes merchandising a další věci (pannes, tacopina, baldissoni)

taky je myslim zajímavý jméno pallotta, to by měl být jeden z těch, co cpou prachy...

ale moc se o to nezajímám, jen co tak zaslechnu, zahlídnu... myslim, že tam těch lidí je ještě víc

Luis ma brutalnu mikinu :O

Je to pravda, že Unicredit jedná s nejakými Číňanmi o odpredaji 20 percent klubu?

No ty vole...

já myslim, že jo... četl jsem to tak před dvěma týdny, ale nějak jsem tomu nepřikládal pozornost, to s amíkama jsem taky nesledoval, dokud to nebylo aktuální...

Code:
http://www.nypost.com/p/pagesix/forza_roma_Xm6GLGm9FVBNKil0uzjgGN#ixzz1eSlXhKlw

začíná se o nás psát v USA

hodim to sem..

Code:
http://www.boston.com/sports/basketball/celtics/extras/celtics_blog/2011/12/kevin_garnett_b.html

Basketbalista Garnett spolumajitelem AS Řím
Basketbalista Kevin Garnett koupil minoritní podíl v italském klubu AS Řím. Stal se tak druhou hvězdou zámořské NBA, která se rozhodla investovat do evropského fotbalu. LeBron James z Miami má podíl v Liverpoolu. Informoval o tom deník Boston Globe. Pivot Bostonu Celtics je velkým fotbalovým fanouškem. Mezi své přátele řadí například útočníka Chelsea Didiera Drogbu. Při koupi podílu v AS Řím využil toho, že spolumajitelem italského celku je bostonský podnikatel James Pallotta, který je rovněž spoluvlastníkem Celtics. AS Řím je podle analýzy Deloitte osmnáctým nejvíce prosperujícím fotbalovým klubem světa.

doporučuju si někde anglicky najít rozhovor s pallottou :pipp:

ps
přejmenoval jsem trošku topic...

Znie to zaujimavo, snad stryco netrieska len tak do vetra. Jak to je vlastne s Red Sox a Celtics? Asi nikto nesledujete NBA a MLB, ze? Len tak pre zaujimavost zistit, ako sa vyvijaju pod ich kontrolou ine sportove organizacie.

tak Celtics hrajou nahoře, ale nevim.... třeba to je víc zásluha sportovního vedení... nedokážu říct, ale Štůsa do toho vidí

taky nevim, napište někdo PM štůsovi :lol:

jinak klido proč si to najít: říká fakt zajímavý věci podle mě, a hodně pozitivní pro nás. z toho co říká prakticky američani ještě ani nezačali pracovat, ve srovnání s tim co maj v plánu, a my už tu jsme takhle :pipp: nad nákupama, nad změnama, nad komunikací, nad plánama na stadion (opravdovejma, ne jako rosella), nad změnama v cenách lístků, nad zavedením rodinnýho sektoru na stadionu, kam se chodí hráči před zápasem podpisovat, nad zavedením online storu, nad už ani nevim čim...

říkal, že maj v plánu turné, jako to dělaj všechny velký kluby, že chtěj využívat značku Řím, která je podle nich nejmň využívaná na světě ačkoliv má ze všech měst na světě největší jméno

taky se ptali něco ve smyslu jestli je Řím investicí a on říkal, že vlastně ani ne, že jeho táta byl z Říma (dobře, tahle část je blabla) a bejval by rád viděl, co se teď v Římě děje... a že stejně jako s tím jiným klubem oc vlastní, víc ho zajímá něco vybudovat, aby Řím patřil mezi nejlepší kluby světa, kam patří, než vydělávat (tomuhle zase moc nevěřim, ale pokud chce vydělávat, musí první vyhrávat)

myslim, že se ještě pobavíme, než se to amíci rozhodnou zabalit :mrgreen:

pozeram, ze tu je nieco nove - urcite ste poculi, ze si podiel v as rim kupil kevin garnett

:cassettao: :cassettao: :cassettao:

jojo... pallotta se s nim asi na večeři vsadil o pár procent podílu, nebo tak něco.. :lol:

Claudio Fenucci, Walter Sabatini, Franco Baldini, James Pallotta, Mauro Baldissoni

Frederic Massara, Alex Zecca, James Pallotta, Mauro Baldissoni, Franco Baldini, Mark Pannes, Antonio Tempestilli, Walter Sabatini

Francesco Totti AS napsal:
kdo je ten Mauro Baldissoni?

právník, nevím přesně čím se zabývá ale

ten pannes si z něj dělá prej na twittru pořád srandu, podle mě jsou dost kámoši

nepamatuju teď všechno co jsem o nich/od nich četl, ale jsou fakt sympaťáci (pannes a baldissoni)