Vedení - Friedkin Group

Baldini je v Římě, je pod smlouvou s anglickým svazem, takže může leda tak naznačovat, jeho role zatím není jasně stanovená, za pár dní budeme vědět víc...

vraj sú nejaké problémy s dokončením transakcie medzi DiBenedettom a Unicredit. ak tomu správne rozumiem, DiBenedetto nepreukázal dostatočné finančné krytie a zatiaľ má dôjsť k predĺženiu exkluzivity do 31. júla.

čo sa týka Sabatiniho aktivít na trhu, tie by mala "rovnako, ako vlani prefinancovať Unicredit"

ak by to bola pravda, tak môžeme čakať tak maximálne, že nám doktor Sabatini vybaví hosťovačku Krkića (asi aby nás tak nemrzelo, že strelí Mirka s Ménezom) a počítam ešte tak s pár noname troskami z béčka Barcy (Ludovic Sylvestre style)

netrieskal náhodou na tej tlačovke, že má od majiteľov "carte blanche?" nie je to divné, keď vlastne žiadných majiteľov nemáme?

#dopičestýmkurvauž

L’A.S. Roma S.p.A. rende noto che in data odierna hanno rassegnato le proprie dimissioni
quattro componenti del Consiglio di Amministrazione della Società, e precisamente la
Dottoressa Rosella Sensi, la Dottoressa Silvia Sensi, la Signora Maria Nanni Sensi e la Signora
Angela Nanni Fioravanti.

aneb konec rodiny sensi v Římě...

Sushi: Ty si Talian. Vysvetlil by si mi prosím, prečo sa stásle v súvislosti s Rímom (resp. s financovaním prestupov) hovorí o UniCredit? Rím im stále ešte patrí???

danko10 napsal:
Sushi: Ty si Talian. Vysvetlil by si mi prosím, prečo sa stásle v súvislosti s Rímom (resp. s financovaním prestupov) hovorí o UniCredit? Rím im stále ešte patrí???

vypil jsem dneska asi deset tisíc a šestnáct piv, takže... unicredit měl tu (tuším) 60% část Římu, co vlastnili sensi, zabavil jí a prodal... nebo možní prodal menší část, takže stále hraje roli... ale možná to je jinak, možná max ví. víš jak já to mám s těmahle machinacema, leze mi to za nehty, hnus... ale myslim že část jim furt patří.

Sushi napsal:
včera v půl 12 přijel DiBenedetto do Říma :sala:

A doviezol Sabatinimu konečne peniaze? V kufríku, alebo tak. Žeby sa priviedla konečne nejaká posila.

zatiaľ sa len fotili s rímskymi tričkami v tom bostonskom paneláku, čo mu hovoria mrakodrap, tuším...

Trenér anglické reprezentace Fabio Capello přijde o asistenta Franca Baldiniho. Ten bude pracovat pro AS Řím, Capellovi bude ale asistovat do konce kvalifikace o postup na ME 2012 a v případě postupu by mu měl být k ruce i pro přípravu před turnajem. "Franco dostal dobrou nabídku od AS, ale jsem rád, že se mnou zůstane až do konce kvalifikace. Pro mě je to velmi důležité," nechal se slyšet Capello.

:dajee2:

konference
představeny dresy a luis enrique
přítomen di benedetto a hodně dalších lidí co ani neznám...
sabatini tam nebyl "protože se tam nesmí kouřit" :D
baldini nebyl, ale přišlo oficiální potvrzení od FA že se k nám připojí, až mu skončí smlouva s FA nebo tak něco

danko10 napsal:
a riesilo sa aj nieco podstatne?

jo, to co jsem slyšel (když zrovna simutánní překladatel držel hubu a sky to nepřerušovalo aby si popovídali o snejderovi) bylo docela zajímavý, najdi si to někde anglicky, byla to víc než hodina

jj, uz som to cital. raz budeme najlepsi na svete a budeme hrat pozeratelny utocny fotbal...

bol by som rad, keby sa aspon naplnili tie marketingove vizie. to by mohlo Rim posunut uplne niekam inam.

čekal jsem, že ty dresy na sobě přinesou lamela, alvarez a kameni, třeba... nebo tak něco... nic proti klukům z primavery, aleee...

ano, ja som si tu zvlastnu prestupovu situaciu tiez spajal s nejakou show v ramci uvitacej konferencie. Predsalen je divne, ze niekolko hracov je "prakticky na hotovku v Rime" a klub samotny mlci, ako hrob. tak nejak som dufal, ze sa odprezentuju novi chalani v ramci konferencie, ako taka lahodka fanusikom...

...a prisiel Caprari s Vivianim. :|

_________________________________________________________________________________________________

Alvarez je uz davno v Internazionale.

EDIT: paci sa mi Sabationiho pristup.

Luis Enrique: Zadus to cigaro a pod. Za chvilu to zacina.
Saba: Co jako?
LE: Konferencia, voe!
S: Aha, tak podme.
LE: Ale tipni to.
S: Preco?
LE: Tam sa nefajci.
S: Co?
LE: Boss to nema rad.
S: Tak na to serem.
LE: A co mam povedat?
S: Ja neviem, ze kupujem Pastoreho, trebars.
LE: Ale to mi nikto nezozere.
S: Tak sa ma nepytaj kokotiny a chod...

danko10 napsal:
ano, ja som si tu zvlastnu prestupovu situaciu tiez spajal s nejakou show v ramci uvitacej konferencie. Predsalen je divne, ze niekolko hracov je "prakticky na hotovku v Rime" a klub samotny mlci, ako hrob. tak nejak som dufal, ze sa odprezentuju novi chalani v ramci konferencie, ako taka lahodka fanusikom...

...a prisiel Caprari s Vivianim. :|

_________________________________________________________________________________________________

Alvarez je uz davno v Internazionale.

jj, taky..

alvareze jsem si spletl s tim spanelem...