Vedení - Friedkin Group

Sushi napsal:
prej nám amíci přivedou... luise enriqueho

Neviem no má vek , ale v strede poľa by mohol byť stále platný , hladiac nato , že hral za Real aj Barcu , o rok je v Láziu ....

Carlo napsal:
Sushi napsal:
prej nám amíci přivedou... luise enriqueho

Neviem no má vek , ale v strede poľa by mohol byť stále platný , hladiac nato , že hral za Real aj Barcu , o rok je v Láziu ....

to je joke, viď :mrgreen:

sabatini mel dneska tiskovku
baldini prej je v trigorii
luis enrique by mel dneska priletet

klida napsal:
Sushi napsal:
tak jsem si přečetl tu tiskovku:
:pipp:
pocity?

já z toho, co jsem čet anglicky, docela pozitivní

:pipp: - todle bejvá docela pozitivní pocit :mrgreen:

:mrgreen: líbí se mi on jako osoba, první přišel a řekl novinářům, jestli chvilku počkaj, že si musí vykouřit 2-3 cigára, aby mohl klidně mluvit :lol: pak mluvil otevřeně, mluvil o dibenedettovi a baldinim (prej příde až skončí práci s anglií), o přestupech (líbí se mu lamela, byly tam myslim i nějaký jiný jména, pokusi se o něj, ale pokud to nevyjde, sežene někoho podobnýho), řikal že je potřeba snížit věkovej průměr, řikal že musí mluvit s mirkem, ale že ho považuje za výbornýho hráče a záleží na tom, jestli mirko bude chtít zůstat v systému luise enriqueho, podobný věci o borriellovi a menezovi (ale zvlášť mluvil o mirkovi :wink: ), tak snad ho neprodá (u něj jsem měl dojem že ne, u meneze že taky spíš ne, u borriella že spíš jo), pak mluvil o spoustě dalších věcí a o skoro všech stylem, kterej se mi líbí, jako třeba o tom, že chce mladý kluky v týmu (z primavery) a tak

daje Walter

Snad Sabatini nebude druhý Pradé . Sabatini má hlavne kontakty v Južnej Amerike , čo prade absolutne nemal - priviedol len mladého Burdissa s posledného tímu v Lige .

Carlo napsal:
Snad Sabatini nebude druhý Pradé . Sabatini má hlavne kontakty v Južnej Amerike , čo prade absolutne nemal - priviedol len mladého Burdissa s posledného tímu v Lige .

nemyslim že jsou vůbec srovnatelný, pokud mám hodnotit podle týdle tiskovky

to by bylo jako srovnávat třeba maicona s hubáčkem ze slavie

nicméně o pradém mluvil sabatini v dobrým, možná v klubu zůstane, v nějaký jiný funkci

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-MfHB75SgNw[/youtube]

...a ještě to není úplně nejlepší srovnání, protože hrajou na opačný straně obrany

klida napsal:
...a ještě to není úplně nejlepší srovnání, protože hrajou na opačný straně obrany

jsem fakt rád, že to nevim :mrgreen: existenci hubáčka jsem zjistil až letos, když mě vosa (sešívka) vzal párkrát na slavii... už to že to jméno znám, je hustý

klida napsal:
spíš jsem tím chtěl podtrhnout tu nemožnost srovnání Hubáčka s Maiconem

potažmo sabatiniho s pradém. už chápu.

jsem fakt zvědavej na příští dva měsíce, ani ne tolik na příchody, i když na ně samozřejmě taky, jako na odchody, na důvody odchodů, na množství utracenejch peněz, na den začátku přípravy (12. 7., ale možná dřív nebo pozdějc, podel enriqueho), na formu přípravy (s ranierim loni neslezli ze hřiště a celou sezónu jsme byli marný... s enqriquem to bude asi jak?), na přáteláky a přístup k nim nejen ze strany trenéra, atd atd.

kdo to umí španělsky tady, 90210 ne?

Code:
http://luisenrique21.com/WordPress/

Pokiaľ Rím naozaj prevezme dvojka Baldini - Sabatini, tak nemám strach. Aj keď sa nič nevyhrá, tak bude načo pozerať.

Edit: Len aby Sabatini stihol vybudovať mančaft skôr, než ho zloží rakovina. Predsalen, začínať každý rozhovor s novinármi otázkou, či si môže skočiť na cigárko, mi príde trochu hard style...

:smoke: :mrgreen:

danko10 napsal:
Pokiaľ Rím naozaj prevezme dvojka Baldini - Sabatini, tak nemám strach. Aj keď sa nič nevyhrá, tak bude načo pozerať.

Edit: Len aby Sabatini stihol vybudovať mančaft skôr, než ho zloží rakovina. Predsalen, začínať každý rozhovor s novinármi otázkou, či si môže skočiť na cigárko, mi príde trochu hard style...

:smoke: :mrgreen:

nakonec jsem to asi pochopil špatně, viděl jsem pak video a on kouřil BĚHEM tiskovky :mrgreen: