Vedení - Friedkin Group

Vlastne som si ani nevšimol že horná polka toho(už starého) znaku bola žltá a nie oranžová :lol:

Nie ale fakt, toto nové logo som už naozaj niekde videl, na nejakých vlajkách alebo tak ....

EDIT : Už viem, podobá sa to na moju osušku(uterák pre Klidu) AS :lol:

Ale si zoberte, aka vyrazna zmena bolo v tych 80rokoch, ked sa uplne zmenil znak. Toto tu su take kozmeticke upravy iba, kazdopadne, k horsiemu no, ale nevadi, zmena je casto impulz.

Pozrite sa, vsetko by som to zozral. Aj to hnusne fuserske vyhotovenie (dresy nam robila kappa, takze clovek je taky nejaky obrneny voci shitom), ale zbavit sa "AS?"

Are you fucking kidding me?

popravdě, četl jsem italy co psali přesnej opak

konečně je pryč AS a jsme "jen" ROMA

:Ok: proti gustům...

Změna znaku mě sere zrovna nejmíň. Dokonce se mi i líbí, ikdyž tamto byla moje srdcovka. Kolikrát jsem se ho ve škole načmáral do sešitů...Teď abych se učil malovat to nový:-D

Ať změněj i trenéra a budu spokojenej:)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WC3kI2AoCSY[/youtube]

pallotta si podle mě myslí, že itálie je uganda

jeden na něj řve, že znak je sračka

druhej s nim chce mluvit, ale neumí, tak se ho na konci zeptá kam mu napsat :lol: lol

Sushi napsal:
popravdě, četl jsem italy co psali přesnej opak

konečně je pryč AS a jsme "jen" ROMA

:Ok: proti gustům...

Tak pre Rimanov je to lepšie to je jasne :D Ale co my ked nie každy ma take iq aby pochopil že to neni menšina ale Rim :D Vškole sa my to už stalo raz :aaaa:

taky jsem si čmáral do sešitů znaky i s jménama a číslama hráčů. Dokonce jsem tu vlčici vystřihoval z papíru, když jsme měli vystřihovat vločky na vánoční výzdobu :hahaha: taky mě sere že mám doma 2 dresy, šálu, čapku a všechno se starým znakem. Jestli si Pallotta myslí, že si kvůli němu koupím novej dres, tak se plete. Dokonce jsem si chtěl od kámoše nechat ten znak namalovat na zeď...tak nic no

Na jednej z fb AS stranok je hlasovanie či sa pači alebo nie. Nie malo niečo nad 500 a ano niečo pod 200