Ale si zoberte, aka vyrazna zmena bolo v tych 80rokoch, ked sa uplne zmenil znak. Toto tu su take kozmeticke upravy iba, kazdopadne, k horsiemu no, ale nevadi, zmena je casto impulz.
Pozrite sa, vsetko by som to zozral. Aj to hnusne fuserske vyhotovenie (dresy nam robila kappa, takze clovek je taky nejaky obrneny voci shitom), ale zbavit sa "AS?"
Změna znaku mě sere zrovna nejmíň. Dokonce se mi i líbí, ikdyž tamto byla moje srdcovka. Kolikrát jsem se ho ve škole načmáral do sešitů...Teď abych se učil malovat to nový:-D
Tak pre Rimanov je to lepšie to je jasne Ale co my ked nie každy ma take iq aby pochopil že to neni menšina ale Rim Vškole sa my to už stalo raz :aaaa:
taky jsem si čmáral do sešitů znaky i s jménama a číslama hráčů. Dokonce jsem tu vlčici vystřihoval z papíru, když jsme měli vystřihovat vločky na vánoční výzdobu taky mě sere že mám doma 2 dresy, šálu, čapku a všechno se starým znakem. Jestli si Pallotta myslí, že si kvůli němu koupím novej dres, tak se plete. Dokonce jsem si chtěl od kámoše nechat ten znak namalovat na zeď...tak nic no