vas tady je ...:)

Tak co jak to s vama vypada, specialne Richie, Bones, danko. Uz by asi bylo dobry to pomalu domlouvat v kolik a kam jit, jestli chcete trochu zevlovat po Praze, kdyz uz sem jedete, nebo jit rovnou na pivo apod.

Letna je v pohode, pocasi na povalovani v parku ale asi podle vseho uplne nebude, uvidime.

přesně tak, proberte se trochu a aspoň potvrďte účast, ať můžem přemejšlet, co a jak :mrgreen:

tak, potvrďte prosím účast

dneska jsme se s bráchou bavili co dělat, záeží to asi hlavně na počasí

pokud by bylo hezky, mohli bychom jít odpoledne (počítám, že se sem začnete trousit po obědě nějak) třeba na Letnou na zahrádky, dát si pár piv. potom, až se udělá tma, můžeme se stavit na kafe a pár fotek, kdo by chtěl, do giallorossy. a dát třeba do Lokálu rezervačku a pokračovat do půlnoci tam. a pak se uvidí. Lokál je docela drahej, 39 korun tanková plzeň, ale já osobně lepší pivo asi nepil.

co vy na to?

někdo nějaký návrhy nebo dotazy?

hraje se třeba nějakej zajímavej hokej? chce na to někdo koukat?

Code:
http://lokal.ambi.cz/cz/
www.giallorossa.cz

já jsem asi dobrej

hokej mě nezajímá, leda by chytal Halák a hrál Marcel Hossa, abych konečně pochopil, o co komu jde

Chlapci, je mi to luto, ale tento krat to bude bez mojej ucasti. Mam nejake veci na riesenie a som dost otraveny, takze pre tento krat si dva dni cestovania nelajsnem. Verim, ze sa bezo mna zaobidete a az Sushi posle rodicov zas niekam do Karibiku, stavim sa na prosciutto s mozarellou. :sala:

věčná škoda danko... no, co se dá dělat

teď se skoro nabízí možnost dát to na ten pátek, kdy danko nemohl původně, ale to už je detail...

ostatní?

Lokal hodně dobrej. Tam jsem byl, když jsem byl v Praze na podzim na to Španělsko. Na to, jak je to velké, tak dopiješ pivo a už ti letí další :lol:

a přijedeš, pique, co?

zatím jsme já, brácha, 90120, klida a možná max :lol: nám to nějak prořídlo :lol:

bones
Richie

?

Skoda Danko, snad priste, kazdopadne pivko bych rozhodne dal, chtelo by to nejak probrat a zhodnotit ten letosni chliv.

jsem teď ve škole, hecne se někdo a napíše bonesovi, richiemu a případně piquemu soukromou zprávu, nebo to mám udělat, až přijdu dom?..

Sushi napsal:
jsem teď ve škole, hecne se někdo a napíše bonesovi, richiemu a případně piquemu soukromou zprávu, nebo to mám udělat, až přijdu dom?..

Udelej to ty.:0)

Díky Sushimu za zprávu 8)

Já asi ne pardi. Mám to napěchovaný teď. Tak snad brzo ale :)

Pique napsal:
Díky Sushimu za zprávu 8)

Já asi ne pardi. Mám to napěchovaný teď. Tak snad brzo ale :)

neni zač.. stejně jsem ti psal, jen protože se ti líbil Lokál ;) :lol:

tak příště :sala: