vas tady je ...:)

hele, jak už jsem naznačoval, nemám ponětí o ničem.... pojďme si slíbit, že to dáme nějak do neděle do kupy

:mrgreen:

ok, slibuju. jen teda... zítra jsem celej den někde, v pátek jdu na davis cup a v sobotu bůh ví... ale ok :lol:

obecně koncem dubna (snad už nebude sněžit...) bych byl pro jakoukoliv akci v praze, tj. dát si někde fotbálek (to bychom asi museli pak nějak zkusit zorganizovat my, ale kdoví jestli by nás na něj bylo dost) nebo na nějakej kouknout nebo jen zajít na letnou nebo na vyšák na pár piv a večer za holkama do kabaretu, jak hezky říká danko :mrgreen:

Hosi, termin nahodte bezo mna a ja si to skusim vsetko podla toho nejak utriedit. Mam fakt bordel v organizacii...

Forma je mi zadele, uplne mi bude stacit niekde sadnut, mozno niekde nieco zozrat, dat par tisic piv, pokecat.

Chrapat budem na Florenci. Je teplo a chybaju mi kamosi z Hanoja.

danko10 napsal:
Hosi, termin nahodte bezo mna a ja si to skusim vsetko podla toho nejak utriedit. Mam fakt bordel v organizacii...

Forma je mi zadele, uplne mi bude stacit niekde sadnut, mozno niekde nieco zozrat, dat par tisic piv, pokecat.

Chrapat budem na Florenci. Je teplo a chybaju mi kamosi z Hanoja
.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

danko10 napsal:

Chrapat budem na Florenci. Je teplo a chybaju mi kamosi z Hanoja.
ma meeen

Mohl bych víkend 20.-22.4. A pak až 18.-20.5. nejspíš, a to ještě když zkoušky daj. Ale opravdu bych rád. Ten květnovej termín je tam ten pivní festival, jak už sem naznačoval. jinak jsem za fotbálek určitě, příp. určitě za giallorossu a kouknout na Řím, klidně aj na spartu bych zašel. to už je mi jedno. spaní bych si zařídil u přátel přímo v Práglu.

Já bych teda radši taky ten květen a nejraději při srazu koukat na AS=) Když ne zápas a pitka, tak alespoň ten škopkovej festival,nebo jak to psal Richie

ten dubnovej termín jsme s bráchou v itálii

takže ot vypadá na ten květen, hádám

hraje se něco? třeba ta sparta? Řím myslím už ne

domácí nejvyšší soutěž končí 13. května, ten víkend můžu stejně jenom v neděli

8. června pak začíné Euro

no jo vlastně, euro, to bude zas v hospodách narváno :lol: ale proč ne, euro. akorát červen je za dlouho a kdoví kde kdo bude

já bych to s nějaký fotbalem nespojoval, prostě páteční nebo sobotní hospoda do ranních hodin a je... :)

Bones napsal:
já bych to s nějaký fotbalem nespojoval, prostě páteční nebo sobotní hospoda do ranních hodin a je... :)

haha, vy dva si budete rozumět :mrgreen: