vas tady je ...:)

Ja bych sel urcite, ale az tak v kvetnu, mam ted nejaky zdravotni problemy. :nosit:

U nás na Moravě (v Dolních Věstonicích na Břeclavsku) se hraje poslední víkend v červnu nějaký turnájek. Já tam nikdy nebyl ale letos se tam chystám. Prý tam jezdí týmy z celé republiky a strašně se tam chlastá :D bylo to stejně daleko jak pro pražáky, tak pro slováky...tak kdyby ste měli zájem

Francesco Totti AS napsal:
U nás na Moravě (v Dolních Věstonicích na Břeclavsku) se hraje poslední víkend v červnu nějaký turnájek. Já tam nikdy nebyl ale letos se tam chystám. Prý tam jezdí týmy z celé republiky a strašně se tam chlastá :D bylo to stejně daleko jak pro pražáky, tak pro slováky...tak kdyby ste měli zájem

Pozeram, ze to mam na 2 hodky cesty, takze u mna by sa dalo :)

museli by jste dát ale dohromady nějaký tým. Já už jsem bohužel přislíbil učást v jiném týmu, takže bych se k vám nepřidal

museli by jste dát ale dohromady nějaký tým. Já už jsem bohužel přislíbil učást v jiném týmu, takže bych se k vám nepřidal
ja bych jel, ale jsem prac v Kanade, takze bohuzel

SUSIsr napsal:

ok, prostě nechceš jet na Dálný východ na Moravu

klida napsal:
SUSIsr napsal:

ok, prostě nechceš jet na Dálný východ na Moravu
kanada je bliz

Dobrej nápad. Já bych se k nějaký společný návštěvě "restauračního zařízení" v Praze a okolí taky přidal...

Bones napsal:
Dobrej nápad. Já bych se k nějaký společný návštěvě "restauračního zařízení" v Praze a okolí taky přidal...
to je slovo do pranice..Kůstka rulez

SUSIsr napsal:
Bones napsal:
to je slovo do pranice..Kůstka rulez

Kůstka, hahaha :lol:

tak klido, máš tu zájemce, organizuj :mrgreen:

btw my jsme s bráchou nějak myslím 19-22 duben pryč, ale do tý doby ty stejně maximálně napíšeš gust list...

Bones napsal:
Sushi napsal:
Kůstka, hahaha :lol:

A sakra, blbej seriál... :shock:

Btw: Já bych kdyžtak byl taky spíš pro ten květen, jak už tu někdo psal.

jsem myslel že se jmenuješ podle toho... já mám kůstku rád, jakože jí i ten seriál

já taky spíš květen, ale taky se to může ještě všechno zhroutit, měl bych se kurva začít zajímat o ty státnice :zed: