delas sraz liverpoolu?Carlo napsal:Pridte do Šale , budeme spať na Váhu, doneste si stany ....
delas sraz liverpoolu?Carlo napsal:Pridte do Šale , budeme spať na Váhu, doneste si stany ....
SUSIsr napsal:delas sraz liverpoolu?Carlo napsal:Pridte do Šale , budeme spať na Váhu, doneste si stany ....
mas starou šustkuCarlo napsal:SUSIsr napsal:delas sraz liverpoolu?Carlo napsal:Pridte do Šale , budeme spať na Váhu, doneste si stany ....
Ne, asi
Milánu
SUSIsr napsal::Ok:klida napsal:platím
Sushi napsal:
Francesco Totti AS napsal:U nás na Moravě (v Dolních Věstonicích na Břeclavsku) se hraje poslední víkend v červnu nějaký turnájek. Já tam nikdy nebyl ale letos se tam chystám. Prý tam jezdí týmy z celé republiky a strašně se tam chlastábylo to stejně daleko jak pro pražáky, tak pro slováky...tak kdyby ste měli zájem
ja bych jel, ale jsem prac v Kanade, takze bohuzelFrancesco Totti AS napsal:museli by jste dát ale dohromady nějaký tým. Já už jsem bohužel přislíbil učást v jiném týmu, takže bych se k vám nepřidal
SUSIsr napsal:ja bych jel, ale jsem prac v Kanade, takze bohuzelFrancesco Totti AS napsal:museli by jste dát ale dohromady nějaký tým. Já už jsem bohužel přislíbil učást v jiném týmu, takže bych se k vám nepřidal
kanada je blizklida napsal:SUSIsr napsal:ja bych jel, ale jsem prac v Kanade, takze bohuzelFrancesco Totti AS napsal:museli by jste dát ale dohromady nějaký tým. Já už jsem bohužel přislíbil učást v jiném týmu, takže bych se k vám nepřidal
ok, prostě nechceš jet na Dálný východ na Moravu
to je slovo do pranice..Kůstka rulezBones napsal:Dobrej nápad. Já bych se k nějaký společný návštěvě "restauračního zařízení" v Praze a okolí taky přidal...
SUSIsr napsal:to je slovo do pranice..Kůstka rulezBones napsal:Dobrej nápad. Já bych se k nějaký společný návštěvě "restauračního zařízení" v Praze a okolí taky přidal...
Sushi napsal:Kůstka, hahaha![]()
Bones napsal:Sushi napsal:Kůstka, hahaha![]()
A sakra, blbej seriál... :shock:
Btw: Já bych kdyžtak byl taky spíš pro ten květen, jak už tu někdo psal.