V. sraz: DERBY 16/11/2008 (1:0) dajeeeeeeeeeeee

Sushi napsal:
IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Sushi, tak co?

Psal mi Max, ?e mu krachnul komp nebo co, tak?e bude v 18:00 v Giallorosse. V kolik ?e ty přijí?dí?? Pokud před ?estou, vyzvednu tě u busu a jdem. Pokud po, dokázal bys dojet na Náměstí republiky? (z Florence metrem asi dvě stanice) Dy?tak bych tě nanavigoval. A pak bych tě vyzvedl tam (Giallorossa je uličkama asi 150m) Ok? Jestli nějakej problém, tak povídej, přizpůsobím se.

Přijedu 18:30. Na Nám. Republiky dojdu pěcha, na metro ka?lu :lol: Kdy? se vymotám z Florence, nebude to problém. Jak dojdu na to Nám. Republiky, napí?u ti a tam pro mě dojdi. Dík! A tě?ím se!

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Přijedu 18:30. Na Nám. Republiky dojdu pěcha, na metro ka?lu :lol: Kdy? se vymotám z Florence, nebude to problém. Jak dojdu na to Nám. Republiky, napí?u ti a tam pro mě dojdi. Dík! A tě?ím se!

Ok, kdyby něco, zavolej, ale vymotat se z Florence by neměl být problém... zeptej se kudy na Nám. rep. a jdi furt rovně :lol:

Tak?e kolem sedmý čau :wink:

Klida u? je koukám doma, danko mi psal, snad dobře dojeli i ostatní :)

OPTIMÁLNÍ NAČASOVÁNÍ SRAZU 8)

Dajeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :!:

jsem byl u? v 8 doma

kdy? jsem ?el ráno domů, suverénně jsem pozdravil sousedku dobrý večer...

sraz v pohodě si myslim

jenom si budu muset dát pří?tě zase tu hnusnou pizzu...

Zraz elitný, dopadol na jednotku! 8)

Akurát scr zabudol, kde býva jeho kámo?, tak som chrápal na Florenci, na ktorú ma Sushi naviedol by phone (díky Sushi :wink: )..
Na?ťastie, miera intoxikácie alkoholom dosiahla u mňa takej miery, ?e som totálne stratil zmysel pre priestorovú orientáciu a pojem o čase, tak ma ráno zobudil fízel, či niekam cestujem...

Po ceste busom som akurát jedným okom videl Jihlavu a Brno, inak som ju prespal, tak mi aspoň rýchlo u?la.

Na ďal?ie derby prídem zas. :)

danko: není zač, hlavně ?es dojel, zdá se i docela v pohodě :)

klida: "kdy? jsem ?el ráno domů, suverénně jsem pozdravil sousedku dobrý večer... " hahaha :D mimochodem pizzu si dá?, a pak pivo 8)

Klíďa, ty u? si nič iné ne? pivo nedá?!!! Tá tvoja posratá citronáda nás skoro pripravila o body!!! :D

scr

Nejdriv bych se chtel omluvit dankovi, asi sme se spatne pochoili a ty ses nasral a sel si pryc...ja holt mam takovou mensi neduhu,ze kdyz uz sedim v hospode a mam pivo a pkud se nepobleju,nebo neusnu tak porad chlastam dokud to de no...fakt sory...mel jsi tam zustat a meli jsme ject do tech Strasnic....jinak ja dorazil k tomu kamaradovi v pul jedenacty dopoledne uplne na mol...kdyz jsem jel metrem potkal sem kamarada co dela poldu v Praze,akorat mel po sichte,tak sme zasli jeste posedet....moc si toho pak uz nepamatuju. celkovy skore..utah sem dva litry jen za chlast,ztratil sem telefon a doklady a usnul sem na schodech u kamosovo baraku...kde sem si ustlal na pet hodin....takze myslim ze podarena akce no :) Diky

klida napsal:
jsem byl u? v 8 doma

kdy? jsem ?el ráno domů, suverénně jsem pozdravil sousedku dobrý večer...

sraz v pohodě si myslim

jenom si budu muset dát pří?tě zase tu hnusnou pizzu...

rules :)

z meho pohledu podarena akce:
1) vitezstvi
2) par blaznu se seslo a dalo par piv
3) Danko mohl probrat sveho oblibeneho ruskeho herce s hubenou brunetkou
4) klida ma dozivotne povinne pivo a ananasovou pizzu
5) rim se zveda
6) kluci bojovali

jo a peta byla mila :wink:

Hezkej avatar :wink:

Fotky nemám a nemám je rád, v?ichni jste mě viděli, tak víte proč :lol: Nikdo jinej asi taky ne... popravdě mě napadlo si ten foťák vzít, ale vyka?lal jsem se na to. Kdo nás chce vidět, bude muset přijet 8)

Kluci, bylo to výborné, povedené a jsem rád, ?e jsem dojel, jednoznačně...

Vyhrálo se, kluci makali, dali do toho koule, byla sranda i nervy, dobře jsem se na?ral i napil, mám odznáček a nálepku :lol: :lol: :lol:

A jak tak pozoruju zku?enosti Danka a Scr, jsem i rád, ?e jsem ode?el u? po té půlnoci. Tímto Robinovi děkuji :lol: . Danko, mohls zavolat, mohls dojet za náma na Smíchov, co u?... Alkohol je alkohol, tak u? to chodí. Je to metla lidstva, ale zametat se zkrátka musí...