V. sraz: DERBY 16/11/2008 (1:0) dajeeeeeeeeeeee

Sushi napsal:
danko10 napsal:
4Sushi, jj v poho, nejako to po?éfujem... :wink:

Ok, kdyby to náhodou ?lo, tak řeknu... ale bohu?el bych s tím moc nepočítal :? :lol:

Nerob si starosti, pokiaľ je na svete niečo hor?ie, ne? teplé pivo, je to určite na?tvaná maminka. :lol:

Inak, uvidíme, dokedy sa to natiahne a aj tak rátam s tým, ?e počas ?tátneho sviatku bude najlep?ie vypadnúť smer Brno skoro ráno, aby som sa nejak rozumne dostal domov.

Ka?dopádne určite prídem, jak do?ijem. :)

klida napsal:
danko, jak jede??

to práve zisťujem.. dám ti vedieť.

EDIT: Tak?e, tam pôjdem BUSom, ktorý síce bude v Prahe u? o 14:30, ale ide priamo a zastavuje mi (!) priamo pred mojím domom (a to máme v?eho-v?udy 150 obyvateľov :lol: ) a späť pôjdem v Pondelok o 11:00 tou istou linkou, či?e pred barákom nastúpim aj vystúpim... Akurát ma ?tve, ?e budem v Prahe tak skoro a odídem relatívne neskoro, ale výhody dominujú, tak?e tak to spravím. Inak by som musel z Trenčína ísť na prestup do Brna (stratil by som sa :lol: ), alebo tu?ím do ?iliny, či do Púchova na Ko?ičan (nechce sa mi, ale zasa by som po ceste nabral Richieho a v Pardubkách by sa ku nám pridal Klíďa :) )...

Eee, Sushi, viem, ?e som u? otravný jak svietiplyn, ale e?te by som sa ťa chcel spýtať, či nebude? mať "náhodou" v Nedeľu, okolo pol tretej cestu okolo Nádra?ia Florenc.

Ono toti? keď si to tak dám dokopy: moja ?alostne nízka karma, ktorá ma poslednou dobou sprevádza + moja cestovateľská du?a, ktorá stojí za hovno kon?tantne + miestopisná znalosť českej metropoly, ktorá mô?e byť iba lep?ia (bol som tam raz, a to som iba obchádzal Prahu po Ju?nej Spojke) = ...

No proste, mám z toho trochen vietor a bol by som ti neskonale vďačný (alebo hocikomu inému, kto bude v Prahe a pôjde na zraz), keby si ma pri?iel odviezť za ručičku aspoň na nejaký orientačný bod, z ktorého by som eventuálne o tej 18tej bezpečne trafil do Giallorossy... :? :(

Nehovoriac o tom, ?e moja pohotovosť bude po ?iestich hodinách v BUSe niekde na úrovni medzi utopeným kormoránom a leňochodom po mrtvici...

otravný jak svietiplyn, ?alostne nízka karma, + moja cestovateľská du?a, ktorá stojí za hovno kon?tantne + miestopisná znalosť českej metropoly, medzi utopeným kormoránom a leňochodom po mrtvici...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

haha, je půl jedenáctý a jsem takhle po těláku lehce nchcípanej docela grogy, ale tohle mě pobavilo 8)

no jasně, domluvíme se v sobotu přesněji, buďto tě nanaviguju tak, jak se nemů?u ztratit ani já (kdybych nemohl), nebo se pro tebe někde stavím :wink: no problem

SUSIsr napsal:
ja nejdu, nudńej zapas a tak.

tak si to uzijte. :wink:

Ani sa ti nečudujem, fakt nudný a nezaujímavý večer. Ja by som sa na to tie? vyflákol, nebyť toho, ?e v Nedeľu večer nebudem mať nič iné na prácu a mám to na skok od baráku... :lol: :wink:

danko10 napsal:
SUSIsr napsal:
ja nejdu, nudńej zapas a tak.

tak si to uzijte. :wink:

Ani sa ti nečudujem, fakt nudný a nezaujímavý večer. Ja by som sa na to tie? vyflákol, nebyť toho, ?e v Nedeľu večer nebudem mať nič iné na prácu a mám to na skok od baráku... :lol: :wink:
:lol: :wink:

pravděpodobně pujdu na takový předtančení Stří?kov - Sparta na ?i?kov, je to od 17, tak?e tak o půl osmý bych moch bejt v Giallorosse

klida napsal:
pravděpodobně pujdu na takový předtančení Stří?kov - Sparta na ?i?kov, je to od 17, tak?e tak o půl osmý bych moch bejt v Giallorosse
:lol:

slu?nej vejlet

já si asi českou ligu odpustím, leda ?e by danko fandil spartě nebo stří?kovu, mo?ná.. :)

Sushi napsal:
klida napsal:
:lol:

slu?nej vejlet

já si asi českou ligu odpustím, leda ?e by danko fandil spartě nebo stří?kovu, mo?ná.. :)

:lol: :lol: :lol: asi nepote?ím, jednomu pra?skému klubu síce trochu fandím, ale ani Stří?kov, ani Sparta to niesú (vlastne ani Viktorka, Bohemka a ani Dukla :) ).

Na druhú stranu, na dobrý futbal sa v?dy rád pozriem... :lol:

klida napsal:
danko10 napsal:
Stří?kov, Sparta, Viktorka, Bohemka, Dukla
X
danko10 napsal:
Na druhú stranu, na dobrý futbal sa v?dy rád pozriem... :lol:
to se vylučuje... tak?e jdu sám asi...

zbejvá teda Krč nebo Sparta B...

Mám pocit, ?e si e?te na jeden klub zabudol... :lol:

S tým dobrým futbalom... trochu irónia, ale kľudne by som za?iel...

Aj tak nebudem mať čo robiť a aspoň budem večer tolerantnej?í, keby derby náhodou nevy?lo... :)

Je středa a já u? pova?uju za nutné se vyjádřit...

Veskrze je téměř jisté (ta pravděpodobnost se poslední dny úměrně zvy?ovala), ?e PŘIJEDU!!! Dolaďuju poslední zále?itosti ohledně noclehu, které by to je?tě mohly pokazit, nicméně na takových 98% se tak u? nestane!

Tedy:

100%

Edit Richie:

1. SUSIsr
2. klíďa
3. Sushi
4. scr
5. danko10
6. Gon138
7. Max
8. RICHIE
9. + na 90% Kanonek