V. sraz: DERBY 16/11/2008 (1:0) dajeeeeeeeeeeee

během zápasu se mi hlavou honilo, jak na něj vlítnu kdy? něco udělá.. třeba by nám při odchodu mohl plivnout do piva nebo něco tak chytrýho... ale byl civilizovanej, ?mejd jeden... to pak nemů?e? nic, pokud teda nejsi idiot.. :roll:

Sushi napsal:
během zápasu se mi hlavou honilo, jak na něj vlítnu kdy? něco udělá.. třeba by nám při odchodu mohl plivnout do piva nebo něco tak chytrýho... ale byl civilizovanej, ?mejd jeden... to pak nemů?e? nic, pokud teda nejsi idiot.. :roll:

To teda jo... Osobně si klidně o fotbale pokecám i s fanou?kem SSgruppe, pokud bude rozumnej. Urá?ky slu?ných fandů jiných týmů jsou mi naprosto cizí.

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Sushi napsal:

To teda jo... Osobně si klidně o fotbale pokecám i s fanou?kem SSgruppe, pokud bude rozumnej. Urá?ky slu?ných fandů jiných týmů jsou mi naprosto cizí.
mne taky 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

To je jasné. Ale na človeku, čo príde na mač do Giallorossy, v čierno-modrom asi nebude v?etko s kostolným poriadkom.. A takí sú najhor?í, bo proti ním nezmô?e? ani ň.. :roll:

danko10 napsal:
To je jasné. Ale na človeku, čo príde na mač do Giallorossy, v čierno-modrom asi nebude v?etko s kostolným poriadkom.. A takí sú najhor?í, bo proti ním nezmô?e? ani ň.. :roll:

myslím, ?e byl "v civilu", ale bylo poznat, komu fandí...

Zbývají tři týdny

chtělo by to trochu se probrat

na?e milovaná Roma nám moc radosti teď nedělá, ale to nás snad nemů?e rozhodit

máme rezervačku pro 10 osob a je nás...:

1. SUSIsr
2. klíďa
3. Sushi
4. scr
5. danko10

+ mo?ná Richie
+ mo?ná určitě Pigi
+ mo?ná určitě Pigiho bratranec
+ mo?ná Gon138?

Mo?ná
ové, jak to s vámi vypadá? Jinak je nás toti? pět, co? je teda sraz jak kráva.

Come on, musíme fandit i uz Prahy, kdy? u? si nemů?eme zařvat na stadionu

DAJE ROMA DAJE, SEMPRE E COMUNQUE

CHE SERÁ SERÁ

1. SUSIsr
2. klíďa
3. Sushi
4. scr
5. danko10

+ mo?ná Richie
+ mo?ná určitě Pigi
+ mo?ná Gon138/Kanonek/Vosa?
+ na 75% cambulak
+ na 75% cambulak's brother

90210 jsem psal PM, neodpověděl, vůnec nekomentovaů

Matyho nechtěj doma pustit, ale musíme ho tam dostat

Potvrzuji účast

Tak ho ukradnem, jak ve filmu :)

90210 by se stavit mohl ... se? pra?ák, ne?

Maty to má tě??í, třeba to nakonec nějak vyjde...

Gon138 napsal:
Potvrzuji účast

DAJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

1. SUSIsr
2. klíďa
3. Sushi
4. scr
5. danko10
6. Gon138 (jako Aldair ;) )

+ mo?ná Richie
+ mo?ná určitě Pigi
+ mo?ná Kanonek/Vosa?
+ na 75% cambulak
+ na 75% cambulak's brother

Sushi napsal:

90210 by sa najprv musel staviť v sekcii "Komunita," aby vôbec vedel, ?e sa čosi ako zraz chystá. :roll:

danko10 napsal:
Sushi napsal:

90210 by sa najprv musel staviť v sekcii "Komunita," aby vôbec vedel, ?e sa čosi ako zraz chystá. :roll:

Určitě sem taky někdy zavítá.. 8) spí? psát se asi nechce...

pri najhor?om nás bude 6, pri najlep?om "a?" 12. to nieje najhor?ie. minimálne taká kalbička men?ieho kalibru sa z toho určite bude dať porie?iť... :D

len ?koda, ?e budem sám Slovák aj keď je to pochopiteľné, keď?e chalani (smurfik a chivu) sú a? z východu... :roll:

ka?dopádne sa te?ím :!:

Měla by obsluhovat Péťa (jupí :) )

Jinak po zápase budou brzo zavírat bohu?el, tak?e se případně budeme muset přesunout jinam.