Sushi napsal:během zápasu se mi hlavou honilo, jak na něj vlítnu kdy? něco udělá.. třeba by nám při odchodu mohl plivnout do piva nebo něco tak chytrýho... ale byl civilizovanej, ?mejd jeden... to pak nemů?e? nic, pokud teda nejsi idiot.. :roll:
mne taky 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)IL PRINCIPINO (Richie) napsal:Sushi napsal:během zápasu se mi hlavou honilo, jak na něj vlítnu kdy? něco udělá.. třeba by nám při odchodu mohl plivnout do piva nebo něco tak chytrýho... ale byl civilizovanej, ?mejd jeden... to pak nemů?e? nic, pokud teda nejsi idiot.. :roll:
To teda jo... Osobně si klidně o fotbale pokecám i s fanou?kem SSgruppe, pokud bude rozumnej. Urá?ky slu?ných fandů jiných týmů jsou mi naprosto cizí.
danko10 napsal:To je jasné. Ale na človeku, čo príde na mač do Giallorossy, v čierno-modrom asi nebude v?etko s kostolným poriadkom.. A takí sú najhor?í, bo proti ním nezmô?e? ani ň.. :roll:
klida napsal:jak jako Gon mo?ná? největ?í, vole, fanda Daniho ve střední a východní Evropě...
Gon138 napsal:Potvrzuji účast
![]()
Sushi napsal:90210 by se stavit mohl ... se? pra?ák, ne?
danko10 napsal:Sushi napsal:90210 by se stavit mohl ... se? pra?ák, ne?
90210 by sa najprv musel staviť v sekcii "Komunita," aby vôbec vedel, ?e sa čosi ako zraz chystá. :roll: