scr napsal:kam že mám jít na pivko?
smurfik napsal:asi vam treba pilier do obrany, resp. priznajme si, ze bezomna by ste to nedali 8)neviem, ak by siel libor, tak by som sa pridal. ale samemu sa mi 9 a pol hodiny busom cestovat veru nechce :?
Carlo napsal:smurfik napsal:asi vam treba pilier do obrany, resp. priznajme si, ze bezomna by ste to nedali 8)neviem, ak by siel libor, tak by som sa pridal. ale samemu sa mi 9 a pol hodiny busom cestovat veru nechce :?
Libor je ten Libinho ?
klida napsal:jako potenciální nehrající kapitán jsem oslovil ještě Piquého, ale ten se zatím nevyjádřil
btw. tohle je hodně zkušenej mančaft
to snad nebude takovej problémGiovanni napsal:jinak u mě je to tak na 70%. Ale snad to vyjde tak abych jel. Nicméně v Praze to v podstatě neznám takže by mě někdo musel vyzvednout
sketchy se hlásil, ale má nějaký podnikový soustředění... ty máš nějaký zkušenosti v bráně, vid?Pique napsal:A kdo teda bude náš Bogdan Lobont?![]()
klida napsal:sketchy se hlásil, ale má nějaký podnikový soustředění... ty máš nějaký zkušenosti v bráně, vid?Pique napsal:A kdo teda bude náš Bogdan Lobont?![]()
Sushi napsal:jinak koukám, že to je 2x8 minut, 4 zápasy. nebo 5 možná. neboli moc toho nejni![]()
Pique napsal:Sushi napsal:jinak koukám, že to je 2x8 minut, 4 zápasy. nebo 5 možná. neboli moc toho nejni![]()
spíš to bude o kalbě potom, než o nákým fotbaluInteráci tam budou?
![]()
Pique napsal:Sushi napsal:jinak koukám, že to je 2x8 minut, 4 zápasy. nebo 5 možná. neboli moc toho nejni![]()
![]()
Carlo napsal:Pique napsal:Sushi napsal:jinak koukám, že to je 2x8 minut, 4 zápasy. nebo 5 možná. neboli moc toho nejni![]()
![]()
![]()
Pred pár dňami mi jeden kamoš vyrobil nunchuky , keby niekto chcel , viem požičať .![]()