Třetí ročník turnaje Fans Cup

asi vam treba pilier do obrany, resp. priznajme si, ze bezomna by ste to nedali 8) :lol: neviem, ak by siel libor, tak by som sa pridal. ale samemu sa mi 9 a pol hodiny busom cestovat veru nechce :?

smurfik napsal:
asi vam treba pilier do obrany, resp. priznajme si, ze bezomna by ste to nedali 8) :lol: neviem, ak by siel libor, tak by som sa pridal. ale samemu sa mi 9 a pol hodiny busom cestovat veru nechce :?

Libor je ten Libinho ?

Carlo napsal:
smurfik napsal:

Libor je ten Libinho ?

ano, je z presova

takže kdo teda něco psal už...

pokud by to bylo a někdo se ujal organizace, tak bychom asi šli

brácha
vosa
90210
smurfik
libinho
cambulak
giovanni

čeká se na klidu a sketchyho

to je docela dost... akorát by to chtělo aby to nebylo "asi" ale určitě :lol:

a na někoho jsem možná i zapomněl..

jako potenciální nehrající kapitán jsem oslovil ještě Piquého, ale ten se zatím nevyjádřil

btw. tohle je hodně zkušenej mančaft

klida napsal:
jako potenciální nehrající kapitán jsem oslovil ještě Piquého, ale ten se zatím nevyjádřil

btw. tohle je hodně zkušenej mančaft

Ty vole, já na to úplně zapomněl včera v tý euforii :mrgreen:

No já bych přijel, sice nevím jak to budu mít s praci, ale jinak se hlásím předběžně :lol: Náký goly tam šoupnu :lol:

A kdo teda bude náš Bogdan Lobont? :mrgreen:

jinak u mě je to tak na 70%. Ale snad to vyjde tak abych jel. Nicméně v Praze to v podstatě neznám takže by mě někdo musel vyzvednout

Giovanni napsal:
jinak u mě je to tak na 70%. Ale snad to vyjde tak abych jel. Nicméně v Praze to v podstatě neznám takže by mě někdo musel vyzvednout
to snad nebude takovej problém

Sushi napsal:
jinak koukám, že to je 2x8 minut, 4 zápasy. nebo 5 možná. neboli moc toho nejni :mrgreen:

spíš to bude o kalbě potom, než o nákým fotbalu :mrgreen: Interáci tam budou? :)

Pique napsal:
Sushi napsal:
jinak koukám, že to je 2x8 minut, 4 zápasy. nebo 5 možná. neboli moc toho nejni :mrgreen:

spíš to bude o kalbě potom, než o nákým fotbalu :mrgreen: Interáci tam budou? :)

Pred pár dňami mi jeden kamoš vyrobil nunchuky , keby niekto chcel , viem požičať . :mrgreen:

Pique napsal:
Sushi napsal:

druhej den hrajeme v palermu, abychom na to viděli :mrgreen: