Tím že dělal ostudu pokaždé když brečel na rozhodčí nebo jim nadával v suterénu stadionu?
Ale ok, je to tvůj názor a já ho respektuju, nicméně jsem rád že máme na lávce DDR.
Jsem zvedavej, jestli bude ještě někoho trénovat, nebo už se na to vybodne.
jo, v pohodě, si povidáme
podle mě trénovat bude, ale já nejsem dobrej prognostik
ddr je jako člověk ještě lepší než jako fotbalista a zatím jsou jeho vyjádření ukázkový
ale to že mourinho křičel na taylora mi nikterak nevadí, taky bych to dělal a přál bych si, aby z toho byl větší humbuk, než jen že mourinho zas na někoho křičel - ale kromě něj to nikdo neřešil, což nechápu
že jsme měli x žlutých a červených pro trenéry mi taky nevadilo, čert vem
současně tam vidím to, že já co sleduju italskou ligu, tak vidím to systematicky protežování některých týmů a nepamatuju, že by se někdo ozval, vyjma Tottiho párkrát, když už to bylo donebevolající (po zápasech s juvehnusem si pamatuju dvě tři vystoupení) - a že se nám to děje (resp. nám na úkor) mě štve, že se to děje kolikrát v VARem mě štve ještě víc, tak jsem aspoň byl rád, že na to někdo upozornil, že se o tom mluvilo, že si další rozhodčí v řadě musel dát aspoň trošku pozor
ve většině případů byla právě to mourinhova motivace (někdy tím spíš odváděl pozornost)
často taky rozhodčí chválil (samozřejmě zpravidla po zápasech, co jsme vyhráli nebo naopak jasně a evidentně vlastní vinou prohráli), ale o tom už se nikdo nepíše - proběhlo to vždycky éterem, pár jeho slov po zápase a šlus, není to tak zajímavý téma
že je oproti jiným trenérům v tomhle matador a trošku šašek, to nemá cenu rozporovat, ale v našem případě to mnohdy bylo ku prospěchu věci a obecně se konečně našel někdo, kdo nenechal Římu kadit na hlavu