Trenér - Daniele De Rossi

Děsí mě, že na rovinu neřekl, že je mrdá. Třeba do tisku, televize, nebo do jakýchkoliv médií... Vzít si tiskovku je pro fanoušky takový nejistý. Pokud vím tak tiskovku měl Chivu i Samuel a oba odešli.... :obo: :obo:

Neuvidím to, takže budu napjatej jako kšandy. Snad zůstane....Neumím si Řím bez něj představit :pch: :pch:

:core: :core: :core: :core: :core: :core: :core: :core: :core: :core: :core: :core: :core: :core: :core: :core: :core: :core: :core: :core: :core: :core: :core: :core: :core: :core: :core: :core: :core: :core: :core: :core: :core: :core: :core: :core: :core: :core: :core: :core: :core: :core: :core: :core: :core: :core: :core: :core: :inter: :inter: :inter: :inter:

neviete mi sem niekto hodit link na konferenciu s anglickymi titulkami? [pocul som, ze to boli jeho vyhlasenia dost "upravene"]eventualne by som poprosil sushiho alebo ineho talianskeho machra o preklad :p diks pani....daje futuro capitano :sala: :sala: :sala: :sala: :daje: :daje: :daje:

klabrdon napsal:
neviete mi sem niekto hodit link na konferenciu s anglickymi titulkami? [pocul som, ze to boli jeho vyhlasenia dost "upravene"]eventualne by som poprosil sushiho alebo ineho talianskeho machra o preklad :p diks pani....daje futuro capitano :sala: :sala: :sala: :sala: :daje: :daje: :daje:

předpokládám, žes todle viděl

Code:
http://www.asroma.it/en/news/daniele_de_rossi_press_conference/

klida napsal:
klabrdon napsal:

předpokládám, žes todle viděl

Code:
http://www.asroma.it/en/news/daniele_de_rossi_press_conference/

nevidel klida, dajee :) :tlesk:

Daniele De Rossi sice včera nedohrál zápas s Interem, když si poranil kotník, ale po zápase přesto prohlásil, že pojede na reprezentační sraz. "Jak se cítím? Ne zrovna valně," přiznal záložník AS Řím. "Přesto ale pojedu pomoct reprezentaci," dodal De Rossi, kterého čekají s Itálií kvalifikační duely s Bulharskem a Maltou.

Prandelli je asi vazne curak...

Keby sa Prandelli nehral na pána dôležitého povie mu - " Jasne Dani , poznám tvoje kvality , radšej sa šetri ako by si si mal privodiť ďalšie zranenie , nabudúce s tebou počítam" , a nie jak minule aj s Balzarettim , ktorý ani netrenoval a zobral ho tam , odohral poločas , kde bol uplne hrozny , lebo nemal treningovu prax .

Carlo napsal:
Keby sa Prandelli nehral na pána dôležitého povie mu - " Jasne Dani , poznám tvoje kvality , radšej sa šetri ako by si si mal privodiť ďalšie zranenie , nabudúce s tebou počítam" , a nie jak minule aj s Balzarettim , ktorý ani netrenoval a zobral ho tam , odohral poločas , kde bol uplne hrozny , lebo nemal treningovu prax .

:lol: :lol:

Tony napsal:
Carlo napsal:

Ma pravdu. Nalomenych frajerov povolavaju do repre len Bilek a Prandelli (cize kokoti)...

danko10 napsal:
Tony napsal:
Carlo napsal:

Ma pravdu. Nalomenych frajerov povolavaju do repre len Bilek a Prandelli (cize kokoti)...

Lenze je to tak vtipne napisane. Navyse, prandelli tam nevidi bulharsko a maltu, ale vidi tam supera ktoreho treba zdolat. Su to prve zapasy, tak ide do plnych, tomu celkom rozumiem. Ale na take rozhodnutia su predsa vzdy dvaja, on ho povola, a sam hrac, ci jeho kolektiv (slavni rimski zdravotnici) posudia ci moze.

Ved dnes i Bulharsko moze uhrat slusny vysledok, dnes, v podstate moze uhrat slusny vysledok ktokolvek s kymkolvek.

Italové i s De Rossim
Italské reprezentaci bude v pátečním utkání s Bulharskem k dispozici i Daniele De Rossi, záložník AS Řím doléčil zraněný kotník.

#zpíčenádementníreprezentace

Hmm, tak se stalo presne to, ceho jsme se obavali, DDR se zranil, ale uz neslo stridat, tak to zkousel na krev, nez to definitivne vzdal. Boze ten Prandelli je fakt mamrd. Tohle uz je na protest ze strany Rima, povolal a postavil zranenyho hrace...

Jinak Osvaldo 2 goly. :tlesk: