Trenér - Daniele De Rossi

ErPupone napsal:
co to ma za imidz teraz ten DeRossi? plnovous plus na neho hodne dlhe vlasy :? To by ma fakt zaujimalo v kom sa zhliadol? takto vyzera na 35..jemu najlepsie pristane kratky zostrih 3-6mm a tak 3-4 dnove strnisko. Kurna uz nech mu niekto dohovori kto sa ma na neho takto pozerat?... :roll:

Riesis bludy

ErPupone napsal:
co to ma za imidz teraz ten DeRossi? plnovous plus na neho hodne dlhe vlasy :? To by ma fakt zaujimalo v kom sa zhliadol? takto vyzera na 35..jemu najlepsie pristane kratky zostrih 3-6mm a tak 3-4 dnove strnisko. Kurna uz nech mu niekto dohovori kto sa ma na neho takto pozerat?... :roll:

no chlapi urcite nie... :?

De Rossi nedokončil dnešní trénink
Daniele De Rossi dost možná přijde o utkání proti Novaře, tvrdí to deník La Gazzetta dello Sport. Podle jeho informací záložník AS Řím nedokončil dnešní trénink poté, co se srazil se spoluhráčem Bojanem Krkičem.

klida napsal:
De Rossi nedokončil dnešní trénink
Daniele De Rossi dost možná přijde o utkání proti Novaře, tvrdí to deník La Gazzetta dello Sport. Podle jeho informací záložník AS Řím nedokončil dnešní trénink poté, co se srazil se spoluhráčem Bojanem Krkičem.

Tak to už nevím, kdo by na tom stoperovi nastoupil...

Code:
http://www.goal.com/en/news/10/italy/2012/04/26/3061893/luis-enrique-is-one-of-the-worlds-most-talented-coaches

"De rossi stoji za LE, aj nadalej ho bude branit"

Dalsie splaśky, tentoraz od DDR

De Rossi musel na operaci
Zdravotní problémy má Daniele De Rossi. Záložník AS Řím má zlomenou ruku a dnes se podrobil operaci, fanoušky ale ujistil, že zákrok nebude mít vliv na jeho účast na evropském šampionátu.

Nejak sme pozabudli, ze ma dnes narodky. Asi za to moze euforia z Destra ( :skod: ).

Tak vsetko naj Capitano Futuro! Prajem ti, aby si vyhral este vela trofeji a vsetky s Rimom. :danko: :danko: :danko:

Ty vole , to je uplne hrozne , pametam sa jak mu bolo 23 a vtedy som si hovoril , je v super veku , všetko má pred sebou , v 30 bude KING , ono mu je 29 a za ten čas vyhral hovno , a fakt sa nebudem cudovat ak o rok odide ked to takto pojde dalej ....

Zdenda nema dovod brat ohlad na nejaku anketu na internete, urcite urobi tak, ako sa to zda jemu najlepsie.

to patrilo do topico steke...