Carlo napsal:
Teraz to niaky novinár presne napísal , Tachtsidis je Regista , cize bude hrať pred obrancami , De Rossi musí hrať krajného stredného , lebo Tahctsidis to hrať nemoze , De Rossi moze , ale možno nechce , predsa je to len DM a to je jeho primárny post ....
Jestli je to pravda, tak Daniho docela chápu, taky bych nechtěl hrát Box-To-Box záložníka. Na druhou stranu on tu fyzičku má a i v téhle úloze by mu to mohlo sedět. Navíc nikde není psáno, že Taxidis musí odehrát na tom DM celou sezonu. Přijdou nedejbože zranění, pokles formy...
Mám ovšem pocit, že DDR prostě chce změnu. Je mu devětadvacet, v nejbližších dvou letech těžko něco vyhraje a nikdo neví, jak to se Zdeňou bude za dva roky( zůstane x odejde). Pokud by Zdena odešel, tak přijde zase další nový trenér a nedělám si iluze, že bychom vyhráli něco ještě tu sezonu. Nyní má Dani možnost vydělat Římu pořádnej ranec, má možnost nahrabat si pořádný prachy a hlavně má možnost něco vyhrát. Takový ty věci, jako Capitano Futuro jsou hezký, ale jak dlouho už Dani na tu pásku čeká všichni dobře víme
Já bych ho pustil s těžkým srdcem, a ten odchod bych mu za zlé nedával. City jsou mi pořád sympatičtější jak United, Chelsea a Arsenal

Ikdyž tam hraje Kolarov, Mario, Edin a další kokoti