Trenér - Daniele De Rossi

klida napsal:
Francesco Totti AS napsal:
De Rossi s otazníkem
Daniele De Rossi bojuje se svalovým zraněním a není jasné, jestli stihne víkendový zápas s Cesenou. Záložník AS Řím má problém s tříslem a o jeho startu se rozhodne v následujících dnech.

tak sval nebo tříslo?

Zraneniw triesloveho svalu predsa, nie?

klida napsal:
Francesco Totti AS napsal:
De Rossi s otazníkem
Daniele De Rossi bojuje se svalovým zraněním a není jasné, jestli stihne víkendový zápas s Cesenou. Záložník AS Řím má problém s tříslem a o jeho startu se rozhodne v následujících dnech.

tak sval nebo tříslo?
já jsem měl vždycky za to, že tříslo je sval, ale je to expreska z EF, tam mají někdy strašné bludy

De Rossiho stav se nelepší
Daniele De Rossi má stále problémy s tříslem a neobjeví se na hřišti ve víkendovém zápase s Cesenou. Zranění záložníka AS Řím není z těch nejlehčích a dost možná vynechá i pohárový souboj s Juventusem.

De Rossi vynechá i Juventus
Daniele De Rossi stráví ještě minimálně týden na marodce AS Řím. Italského záložníka trápí stehenní sval, vedle dnešního souboje s Cesenou nenastoupí ani k pohárovému zápasu s Juventusem a vážně ohrožen je i jeho start proti Boloni.

klida napsal:
De Rossi vynechá i Juventus
Daniele De Rossi stráví ještě minimálně týden na marodce AS Řím. Italského záložníka trápí stehenní sval, vedle dnešního souboje s Cesenou nenastoupí ani k pohárovému zápasu s Juventusem a vážně ohrožen je i jeho start proti Boloni.

ja ti mam ten blby pocit, ci nie je na marodke kvoli prestupu... dufam, ze je to ta najvacsia hlupost, aku som kedy zahnojil, inak :? :? :?

dneska chlapci ukázali, že se dá hrát i bez Dana (i když Juve je Juve) jenom ať odpočívá...a myslim že kvuli přestupu to neni...pokud Dani někdy odejde z Říma, tak to bude nejdřív v létě

Všetci vieme jak dlho sa predlžoval Aquilani, Mexes a spol. dufam ze stymto vedením to nebudeme prezivat , ale ked chce odist tak ho nepodpíše ani Judáš .

De Rossi s Enriquem problém nemá
Daniele De Rossi ukončil spekulace o budoucnosti a podepsal novou smlouvu s AS Řím, jeho jméno ale i tak bylo v posledních dnech v italských médiích často skloňováno. Reprezentační záložník dorazil pozdě na sraz před zápasem s Atalantou a trenér Luis Enrique ho vyřadil z nominace. "Jestli jsem se omluvil? Ne, trenér říká, že takové věci mají zůstat v kabině. O trenérovi jsem se vždy vyjadřoval pochvalně a budu v tom pokračovat, je to dobrý člověk a líbí se mi, že v jeho očích jsou si všichni rovni. Samozřejmě se stalo něco, co nebylo v pořádku, trenér se pak nějak rozhodl a já to akceptuji," řekl De Rossi, který jenom v civilu sledoval trápení svých spoluhráčů a porážku 1:4.

máš ty nějakej problém s otevíráním topiků? :mrgreen: v neděli derby... :twisted: :twisted: :twisted:

Sushi napsal:
máš ty nějakej problém s otevíráním topiků? :mrgreen: v neděli derby... :twisted: :twisted: :twisted:

jo, jsem se dneska vrátil po osmidenní internetové abstinenci

klida napsal:
Sushi napsal:

jo, jsem se dneska vrátil po osmidenní internetové abstinenci

tak to pardon... co se stalo, kousla tě kobra?

co to ma za imidz teraz ten DeRossi? plnovous plus na neho hodne dlhe vlasy :? To by ma fakt zaujimalo v kom sa zhliadol? takto vyzera na 35..jemu najlepsie pristane kratky zostrih 3-6mm a tak 3-4 dnove strnisko. Kurna uz nech mu niekto dohovori kto sa ma na neho takto pozerat?... :roll: