Trenér - Daniele De Rossi

Francesco Totti AS napsal:
Code:
http://www.eurofotbal.cz/clanky/de-rossi-naznacil-ze-by-chtel-byt-kapitanem-as-rim-165855/
:lol:
co to je za nadpis... četl jsem dneska originál.

otázka:
jsi "capitan futuro", nechtěl bys být už taky "capitan presente"?
odpověď:
kapitán je francesco, já budu až on skončí.

ani nebudu ten článek otvírat...

btw když už sem ty články dáváte, zkopírujte klidně i ten text, ať tam člověk nemusí klikat.. dík ;)

Sushi napsal:
Code:
http://www.eurofotbal.cz/clanky/de-rossi-naznacil-ze-by-chtel-byt-kapitanem-as-rim-165855/
:lol:
co to je za nadpis... četl jsem dneska originál.

otázka:
jsi "capitan futuro", nechtěl bys být už taky "capitan presente"?
odpověď:
kapitán je francesco, já budu až on skončí.

ani nebudu ten článek otvírat...

btw když už sem ty články dáváte, zkopírujte klidně i ten text, ať tam člověk nemusí klikat.. dík ;)

máš recht, ani tam nechoď

Code:
http://translate.google.cz/translate?hl=cs&sl=it&u=http://www.laroma24.it/&ei=-7HgTrPOI_T64QS9irWUBw&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=1&ved=0CCQQ7gEwAA&prev=/search%3Fq%3Dlaroma24.it%26hl%3Dcs%26biw%3D1680%26bih%3D869%26prmd%3Dimvns

Dani by měl podepsat do roku 2016 :daje:

Daniele De Rossi has told Manchester United and City “England would be a great experience, but I have no intention of leaving Roma.”

De Rossi odmítá Manchester, chce zůstat v Římě
Magazín Four Four Two udělal rozhovor s Danielem De Rossim a ačkoliv interview v Anglii vyjde až v lednu, italské média vypustila část, v níž De Rossi odmítá přestup do Manchesteru. "Anglie by byla skvělou zkušeností a je samozřejmě skvělé slyšet od trenérů Sira Alexe Fergusona a Roberta Manciniho, že by mě rádi přivedli, ale já nemám v úmyslu opouštět AS Řím. Chci tu zůstat," sdělil magazínu De Rossi, jenž se v Římě stále ještě nedohodl na prodloužení smlouva, která mu končí už příští rok v létě.

Jo kamarade, tam prachy su aj na desiatich DDR, Tevez-Netevez. Realne by sa o tom dalo uvazovat az po zavedeni FFP. Teraz si ten kokot Mancini moze dovolit zaplatit aj vyvolanie George Besta zo zahrobia.

danko10 napsal:
Jo kamarade, tam prachy su aj na desiatich DDR, Tevez-Netevez. Realne by sa o tom dalo uvazovat az po zavedeni FFP. Teraz si ten kokot Mancini moze dovolit zaplatit aj vyvolanie George Besta zo zahrobia.

v nedavnom rozhovore vravel (ziaden goal.com, normalny videorozhovor po jednom zo zapasov na BBC), ze nakupovat sa bude, len ak niekoho preda (naznacil teveza). ze ak by sa nikto nepredal, nema dovod nakupovat, alebo tak nejak

haha, myslim že zrovna city na nákupy prodejema vydělávat nemusej... krom toho tevez pude podle mě do ACM

tohle je na danim...

Bohužel mám z toho špatný pocit. DDR odejde, jelikož moc dobře ví, že s AS nic nevyhraje a tým nemá moc budoucnost. BOhužel...

masterhunter napsal:
Bohužel mám z toho špatný pocit. DDR odejde, jelikož moc dobře ví, že s AS nic nevyhraje a tým nemá moc budoucnost. BOhužel...

Tým nemá budoucnost? :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

masterhunter napsal:

ten tým má právě potenciál jako už dlouho ne a on tomu může deset let dělat kapitána

klida napsal:
masterhunter napsal:

ten tým má právě potenciál jako už dlouho ne a on tomu může deset let dělat kapitána

přesně tak...tenhle tým, tvořenej kolem DDR, Erika, Pjaniče, možná Kjaera má dost možná velkou budoucnost

souhlas... teď to není jen o srdci, teď to tu má i budoucnost

hráči, peníze (i když ne takový co jinde), projekty amíků, plány na stadion (opravdový)... Frančemu už se to asi nepovede, nevim jak dlouho se takovej stadion staví, ale Dani by si mohl ještě zahrát na JEN našem stadionu, myslim že by tam vedl tým jako captain velmi rád

dejme tomu, že volba je my nebo city: přijde mi to jako volit mezi potenciálním po svém vytuněným Ferrari a Rolls Roycem či jako o potenciální Megan Fox, kterou sis vždycky chtěl vzít, nebo Cameron Russell na plakátu calzedonie

obě volby jsou docela atraktivní, ta druhá je ale jistá a rychlejší, zatímco ta první je trošku víc tim srdíčkem, voe

právě by mi přišlo smutný odejít, když to po těch letech vytloukání klínu klínem konečně nabralo nějakej směr

De Rossi s otazníkem
Daniele De Rossi bojuje se svalovým zraněním a není jasné, jestli stihne víkendový zápas s Cesenou. Záložník AS Řím má problém s tříslem a o jeho startu se rozhodne v následujících dnech.

De Rossi s otazníkem
Daniele De Rossi bojuje se svalovým zraněním a není jasné, jestli stihne víkendový zápas s Cesenou. Záložník AS Řím má problém s tříslem a o jeho startu se rozhodne v následujících dnech.

tak sval nebo tříslo?