Trenér - Daniele De Rossi

Opustil repre zraz s...

wait for it...

zraneným kolenom.

Yea, bitch!

(Pripomínam, že včera nedohral Kevin, prekvapivo tiež pre koleno, a z repre bol vyškrtnutý Pelle - sval)

Uzavírá se jedna velká kapitola....Konec v repre :cry:

https://www.youtube.com/watch?v=fVOAWEI2II8&t=105s

a ještě ve velkým stylu

Ventura tam chtěl poslat De Rossiho a ten tímhle způsobem dal najevo, že on asi nebude tou správnou volbou, když se má vyhrát.
Klobouček.

https://www.facebook.com/ilromanistaweb/videos/10155967836502878/

Když trenér Gianpiero Ventura vyzval záložníka Daniele de Rossiho k tomu, ať se jde rozcvičit, impulzivní středopolař AS Řím se na trenérský štáb obořil. "Proč mám sakra jít na hřiště já? Potřebujeme vyhrát, ne remizovat!" křičel na Venturu a ukazoval na forvarda Insigneho. Nakonec se na hřiště nedostal ani jeden z nich...

Grazie Dani, merda Ventura

Na to sa da pozerat dvojako. Zazil som rovnaku situaciu estr za dorast, kde bol jediny krat v mojej kratkej kariere trener, ktory robil nezmyselne veci, vsetci boli proti nemu a nemal ani kusok respektu. Vtedy som sa s nim hadal, kvoli utopeniu mojich tvorivych kvalit na stoperovi. S casom, ako som dozrieval mi doslo, ze si to hrac voci trenerovi dovolit nemoze, levo on robi rozhodnutia aj nesie nasledky. Dani nema pravo ohradit sa voci trenerovi. Nikdy by sa to ale nestalo, ak by sii kauc ziskal v kabine respekt a presvedcil hracov o svojom zamere hry.

Pri repre zlyhal trener a nepodrzali ho legendy, naco musi byt reakcia prirodzena obmena generacii.

Práve kvôli Danimu a zopár ďalším mentálom to ani inak dopadnúť nemohlo. V tíme bolo dosť mladých chlapcov, ktorí potrebovali vedľa seba skúsenosť a dostali toto. Podľa mňa sa zachoval ako úplný imbecil. A že mu to v kľúčových okamihoch išlo celú kariéru.

danko10 napsal:
Práve kvôli Danimu a zopár ďalším mentálom to ani inak dopadnúť nemohlo. V tíme bolo dosť mladých chlapcov, ktorí potrebovali vedľa seba skúsenosť a dostali toto. Podľa mňa sa zachoval ako úplný imbecil. A že mu to v kľúčových okamihoch išlo celú kariéru.

No vidíš a podle mě to udělal správně. Když vidim, že potřebuju dát gól a Ventura nechává sedět ve skvělé formě hrajícího Insigneho a chce tam poslat mě, rodilé DMko (a to ještě ne v bůhvíjaké formě) rozhodnout, udělal správně, že jim řekl, že tam kousek vedle stojí Lorenzo, kterej má jaksi 10x větší potenciál rozhodnout, tak ho tam do prdele dejte a neuvažujte o mně.

Za vyřazení může trenér, jehož nejlepší výsledek kariéry je 5. nebo kolikáté místo, o něhož v životě nestál žádný větší klub, a jehož procento výher trenérské kariéry se pohybuje pod 40 %. Ten u reprezentace neměl absolutně co pohledávat. Sorry jako.

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
No vidíš a podle mě to udělal správně. Když vidim, že potřebuju dát gól a Ventura nechává sedět ve skvělé formě hrajícího Insigneho a chce tam poslat mě, rodilé DMko (a to ještě ne v bůhvíjaké formě) rozhodnout, udělal správně, že jim řekl, že tam kousek vedle stojí Lorenzo, kterej má jaksi 10x větší potenciál rozhodnout, tak ho tam do prdele dejte a neuvažujte o mně.

Za vyřazení může trenér, jehož nejlepší výsledek kariéry je 5. nebo kolikáté místo, o něhož v životě nestál žádný větší klub, a jehož procento výher trenérské kariéry se pohybuje pod 40 %. Ten u reprezentace neměl absolutně co pohledávat. Sorry jako.

Souhlas