taky možnost :Ok:HugoBoss27 napsal:Francesco Totti AS napsal:Leo s Radjou vzadu, Perotti pod hrotem
Dal bych Radjovi oraz(hrál vsechny minuty za Belgii) a vyslal bych toho Clementa
taky možnost :Ok:HugoBoss27 napsal:Francesco Totti AS napsal:Leo s Radjou vzadu, Perotti pod hrotem
Dal bych Radjovi oraz(hrál vsechny minuty za Belgii) a vyslal bych toho Clementa
HugoBoss27 napsal:Měla být nabídnuta Danimu smlouva na rok,ale odmítl s tim,že chce víceletou
danko10 napsal:Práve kvôli Danimu a zopár ďalším mentálom to ani inak dopadnúť nemohlo. V tíme bolo dosť mladých chlapcov, ktorí potrebovali vedľa seba skúsenosť a dostali toto. Podľa mňa sa zachoval ako úplný imbecil. A že mu to v kľúčových okamihoch išlo celú kariéru.
IL PRINCIPINO (Richie) napsal:No vidíš a podle mě to udělal správně. Když vidim, že potřebuju dát gól a Ventura nechává sedět ve skvělé formě hrajícího Insigneho a chce tam poslat mě, rodilé DMko (a to ještě ne v bůhvíjaké formě) rozhodnout, udělal správně, že jim řekl, že tam kousek vedle stojí Lorenzo, kterej má jaksi 10x větší potenciál rozhodnout, tak ho tam do prdele dejte a neuvažujte o mně.
Za vyřazení může trenér, jehož nejlepší výsledek kariéry je 5. nebo kolikáté místo, o něhož v životě nestál žádný větší klub, a jehož procento výher trenérské kariéry se pohybuje pod 40 %. Ten u reprezentace neměl absolutně co pohledávat. Sorry jako.