DDR oficiálně prodloužil!!!!
Abaddon Příspěvků 2,440 18 Dub 2024 #662 HugoBoss27 napsal: View attachment 840 View attachment 839 Click to expand... Teď jsem to sem chtěl hodit. Moje srdce zaplesalo. Ještě Totti někam do vedení a budu maximálně spokojenej.
HugoBoss27 napsal: View attachment 840 View attachment 839 Click to expand... Teď jsem to sem chtěl hodit. Moje srdce zaplesalo. Ještě Totti někam do vedení a budu maximálně spokojenej.
M Mick Příspěvků 1,332 25 Čvn 2024 #667 Dúfajme že bude trénerský rásť ale samozrejme všetko chce čas. Každopádne dobrá správa je už to že ušetrilo cca 6 miliónov oproti Mourinhovi a výsledky horšie nie sú čiže dobrý deal
Dúfajme že bude trénerský rásť ale samozrejme všetko chce čas. Každopádne dobrá správa je už to že ušetrilo cca 6 miliónov oproti Mourinhovi a výsledky horšie nie sú čiže dobrý deal
Wojciech Příspěvků 197 25 Čvn 2024 #669 Ted jsem videl to video, co oficialni ucet AS zverejnil na pocest DDR k jeho podepsani. Normalne jsem mel husinu. Neskutecny Clovek proste musi byt fakt hrdy, ze jeho tym trenuje born and bred Riman
Ted jsem videl to video, co oficialni ucet AS zverejnil na pocest DDR k jeho podepsani. Normalne jsem mel husinu. Neskutecny Clovek proste musi byt fakt hrdy, ze jeho tym trenuje born and bred Riman