Tottenham - ROMA

IMG_1505.jpeg
JOJ Šport

No doufam ze nedostaneme nejakou petku nebo tak neco
Ted v lize vyhrali na City 0:4…panbuh pri nas

Jsem úplně zapomněl, že tam máme Spurs. 🙃 To bude asi sranda. Ranierimu chvilku potrvá, než začneme hrát a působit nějak normálně, po tejdnu zázrak nelze očekávat, nicméně jet na Tottenham hned takhle z kraje je hodně krutý.

Pamatujete si někdo z největších pamětníků, že byl náš klub někdy takhle na dně? 🫠

Pamatujete si někdo z největších pamětníků, že byl náš klub někdy takhle na dně? 🫠
Jednou za čas to postihne i větší kluby. Udělalo se hodně změn, musí si to sednout a holt obětovat sezónu. Hlavně je potřeba najít funkční systém a dosadit tam vhodné hráče. Ne Angeliny na stoperech a podobně. V létě se střelí Svilar za ranec plus pár těch mrtvol co tam máme. Trochu to doplníme a zas to půjde.
Pořád jsme 5. Nej klub v Evropě 😂 (zatím), tak si to snad neposereme

To nemůže nikdo pamatovat, protože v tomto období je to nejhorší sezóna za 46 let.

sezóna 4 trenérů (2004/5 myslím)
to bylo o padáka
akorát jsem tehdy měli hráče, co to postě nějak ukopali
to dnes nemáme
je tam i jistá analogie, tehdy odešel prandelli (rodinné důvody) snad ještě před sezónou, tentokrát byl ddr odejit těsně po startu, nicméně paní koncepce se šla v obou případech projít velmi, velmi daleko
po prandellim přišel voeller, taková variace na ddr z roku předtím, člověk z domácího prostředí, oblíbenec fanoušků
nicméně jak jako ddr přišel, tak jako ddr odešel a přišel takovej jako juric - del neri
po něm už to zachraňoval bruno conti, tedy zase člověk z domu, kterej to vzal ne pro slávu nebo peníze, tedy letošní ranieri
uvidíme, jestli letos budeme aspoň stejně úspěšní

důchodu.
AS se totiž ocitlo vlivem několika faktorů ve velkých problémech. Absentující vedení, více nedostatečně kvalifikovaných lidí v managementu, vnitřní spory, dlouhotrvající absence v Lize mistrů a sázka na špatné manažery. K tomu častější zranění klíčových hráčů spolu s podprůměrnými výkony. Suma sumárum, AS zažívá nejhorší start v lize za posledních 46 let, patří mu až dvanáctá pozice a v Evropské lize dokonce až příčka dvacátá.

Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Forster - Spence, Drăgușin, Davies, Gray - Sarr, Bentancur, Bergvall - Johnson, Solanke, Werner
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Svilar - Çelik, Mancini, Hummels, Angeliño - Soulé, Baldanzi, Koné, Zalewski - Dybala, Dovbyk
Tip EuroFotbal.cz: 1

dneska se netěším
anglii mi přijde, že tradičně neumíme - nějaký výsledky tam taky byly, ale obecně vždycky brr
daje!

Snad to nebude výbuch. Claudiův Řím ignorovat nechci, budu se dívat.

Z českých televizí asi nic? Co jsem tak letmo proletěl?! Bude asi stream, sdílejme linky, prosím. S Telly už se v tom vůbec neorientuju.

Zahrajme důstojně!!!
Dajeee!!!