Tottenham - ROMA

Navíc bych už posadil Dovbyka, ten je nevyužitý, pomalý, zcela zbytečný do tohodle systému. Místo něj klidně Elshu a pisilka na kraj

Škoda, že místo 2:1 to není 1:2. Dybala dvě skvělý áčka, Faraonovo zakončení pecka, ofsajd drobounkej.

Není to úplně zlý, no k Hummelsovi a Paredesovi už jsem se vyjádřil výš.

Daje!

Zápas dvou strašně moc chybujících týmů. Ale ani nevím po jaké době, tak mě ten fotbal i celkem baví. Připomíná mi to trochu fotbal za Fabia. Už několik zápasů si říkám, k čemu je tam vlastně ten Dovbyk. Jenom přihlíží, jít do nějakého souboje na to je moc připosraný. Jenom čeká, až mu to někdo naservíruje na zlatém podnose ve vápně. Paulito se na dnešek výborně vyspal.

Já jsem teda spokojený i když se prohrává tak vidím chuť 💪 co ale mě vytáčí je Mancini jak pokaždé couve až k svilarovi 🤦 nechápu jeho bráněni, Hummels tragédie no ale tomu věřím že se do toho může dostát i když už byl u 4 gólů a odehrál asi 100 minut!!! Celkově to naše bránění je komické taky Angelino neví vůbec jak se bráni, Celik to vytáhne aby se zastavil a dostáli jsme druhý banán.Svilar skvelyz, spolu z konem,dybalou a elshou

Navzdory všemu... A že toho je... Hrajeme

Něco hrajeme

Asi ne úplně fotbal, ale ani nefotbal

Navzdory všemu... A že toho je... Hrajeme

Něco hrajeme

Asi ne úplně fotbal, ale ani nefotbal

Po těch měsících sraček tohle je naprosto obetavej výkon. Já jsem nadsenej.

Navíc Alexis tomu dal dobrý tempo. Jsem rád že je ready.

Dybala, Salám, KONE !!...

I ten Paredes s Matsem nakonec v pohodě.

Konečně, konečně, konečně fotbal.

Hummels se vykoupil jak dvěma skvělými obrannými zákroky, tak gólem.

Zasloužený, vydřený bod. Po těch úmorných měsících hoven. Na tomhle budeme stavět. Třeba už v pondělí. Když zahrajem doma takhle, tu Atalantu porazíme, o to jsem přesvědčenej.

Daje Claudiooo

Největší sranda je, že to jde i bez Pelého a cristanteho. Navíc salám je jasnej základ jak bude fyzicky v pohodě.