Sushi napsal:Týnka rulez.
![]()
Angelina rocks, gotta admit.
PS
na tu předposlední fotku jsem koukal asi deset minut.
to sem si myslela....schválně jsem volila takové fotky, abyste se dívali na......její uhrančivé oči.....a koukněme se na vás!!!
Sushi napsal:Týnka rulez.
![]()
Angelina rocks, gotta admit.
PS
na tu předposlední fotku jsem koukal asi deset minut.
Tynk4 napsal:to sem si myslela....schválně jsem volila takové fotky, abyste se dívali na......její uhrančivé oči.....a koukněme se na vás!!!tsss
Sushi napsal:Tynk4 napsal:to sem si myslela....schválně jsem volila takové fotky, abyste se dívali na......její uhrančivé oči.....a koukněme se na vás!!!tsss
oči, taky:
![]()
a tak dál 8)
Carlo Zampa(TottiAS22) napsal::roll: :roll: :roll: :roll: Plastika , plastika , plastika , liposukcia , liposukcia , liposukcia .
Carlo Zampa(TottiAS22) napsal::roll: :roll: :roll: :roll: Plastika , plastika , plastika , liposukcia , liposukcia , liposukcia .
Sushi napsal:i kdyby jo... mně a týnce se to líbí :wink: a asi nebudem sami![]()
klida napsal:Sushi napsal:i kdyby jo... mně a týnce se to líbí :wink: a asi nebudem sami![]()
je?tě tam je nějakej Pit
![]()
Sushi napsal:je mi jedno jestli ej pravá, pokdu byla dřív o?klivá a takhle jí udělali doktoři, po?lu jim v?echny moje kamarádky :wink:
Penelope![]()
klida:adriaaaaaaaan! co na něm vidí..
Carlo Zampa(TottiAS22) napsal:OMG ! Si vazne myslite ze je "prava" ? Ona je asi tak prava ako ze ma Serena Williams 55 kilo .
Inak mne to nevadi - vsak s nou nechodim![]()
Napriklad taka Penelopa ma tiez milionplastik , a je hned za naked hascakova .
Tynk4 napsal:ej...tak poznám pravý od silikonu, ne?
Tynk4 napsal:Carlo Zampa(TottiAS22) napsal:OMG ! Si vazne myslite ze je "prava" ? Ona je asi tak prava ako ze ma Serena Williams 55 kilo .
ej...tak poznám pravý od silikonu, ne?
Sushi napsal:Tynk4 napsal:ej...tak poznám pravý od silikonu, ne?
Týnka je v tom asi zběhlá, má to vo?ahaný :wink:
Sushi napsal:Tynk4 napsal:ej...tak poznám pravý od silikonu, ne?
Týnka je v tom asi zběhlá, má to vo?ahaný :wink:
Carlo Zampa(TottiAS22) napsal:Tynk4 napsal:Carlo Zampa(TottiAS22) napsal:OMG ! Si vazne myslite ze je "prava" ? Ona je asi tak prava ako ze ma Serena Williams 55 kilo .
ej...tak poznám pravý od silikonu, ne?
Ne ne , nehovorim o prsiach . Tie ma prave , to mi je jasne . Scena s Antoniom banderassom , alebo ako suka s chlapikom , co sa ani neunuval dat dole do nohavice je svetoznama .
Sushi napsal:taková sekce tu taky je, ale TottiAS22 (tady tě nenazvu carlo Zampa, sorry) se stydí tam chodit 8)