TOP TEN - svet/CR

Sushi napsal:
Týnka rulez.

Angelina rocks, gotta admit.

PS

na tu předposlední fotku jsem koukal asi deset minut.

to sem si myslela....schválně jsem volila takové fotky, abyste se dívali na......její uhrančivé oči.....a koukněme se na vás!!! :D tsss

Tynk4 napsal:
to sem si myslela....schválně jsem volila takové fotky, abyste se dívali na......její uhrančivé oči.....a koukněme se na vás!!! :D tsss

oči, taky:

a tak dál 8)

:roll: :roll: :roll: :roll: Plastika , plastika , plastika , liposukcia , liposukcia , liposukcia .

Carlo Zampa(TottiAS22) napsal:
:roll: :roll: :roll: :roll: Plastika , plastika , plastika , liposukcia , liposukcia , liposukcia .

i kdyby jo... mně a týnce se to líbí :wink: a asi nebudem sami :lol:

co?e? jak to mů?e? o Angelině říct....ta je 100% pravá....určitě sice vyretu?ovaná, mo?ná ta liposukce....ale rty a prsa jsou 100% pravé.....dám za to krk....

OMG ! Si vazne myslite ze je "prava" ? Ona je asi tak prava ako ze ma Serena Williams 55 kilo .

Inak mne to nevadi - vsak s nou nechodim :lol:

Napriklad taka Penelopa ma tiez milionplastik , a je hned za naked hascakova .

je mi jedno jestli ej pravá, pokdu byla dřív o?klivá a takhle jí udělali doktoři, po?lu jim v?echny moje kamarádky :wink:
Penelope :oops:

klida: :lol: adriaaaaaaaan! co na něm vidí..

Sushi napsal:
je mi jedno jestli ej pravá, pokdu byla dřív o?klivá a takhle jí udělali doktoři, po?lu jim v?echny moje kamarádky :wink:
Penelope :oops:

klida: :lol: adriaaaaaaaan! co na něm vidí..

:D :D

OMG ! Si vazne myslite ze je "prava" ? Ona je asi tak prava ako ze ma Serena Williams 55 kilo .

ej...tak poznám pravý od silikonu, ne?

Tynk4 napsal:

Ne ne , nehovorim o prsiach . Tie ma prave , to mi je jasne . Scena s Antoniom banderassom , alebo ako suka s chlapikom , co sa ani neunuval dat dole do nohavice je svetoznama .

Tynk4 napsal:

Ne ne , nehovorim o prsiach . Tie ma prave , to mi je jasne . Scena s Antoniom banderassom , alebo ako suka s chlapikom , co sa ani neunuval dat dole do nohavice je svetoznama .

Hej prostě sis to u mě podělal 8) takhle rýt do Angie....nikdy víc.... pří?tě pudu rad?i někam, kde se baví o chlapech :p

taková sekce tu taky je, ale TottiAS22 (tady tě nenazvu carlo Zampa, sorry :lol: ) se stydí tam chodit 8)

Sushi napsal:
taková sekce tu taky je, ale TottiAS22 (tady tě nenazvu carlo Zampa, sorry :lol: ) se stydí tam chodit 8)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: pametam si ked som tam dal ten clanok , co to tu vyvolalo :lol: :lol: :lol: