Taddei

Carlo napsal:
by som až z toho tak šťasný nebol , treba dať šancu Cercimu a snad od budcej sezony aj Gubertimu .
ted, kdyz se Taddei konecne dostal do pohody a dobre formy ho vyskrtnout? Gubba byl proti nemu polovicni...Cerciho bych tam sazel na Coppu Italiu...ten posledni zapas co sme tam hrali(nemuzu si vzpomenout proti komu :D) byl Cerci vynikajici...ale na Serii A nevim nevim

Proti Triestine , obaja zmenovaný majú oproti Rodrimu rýchlosť , inak som nepovedal ,a by sme ho nepredlzili , len niak uplne happy z toho nie som , trebars na lavicu dobry .

Na gole je rozsiahli článok o Taddeiovi a jeho superlatívoch , prečo by sme mu mali predlžiť zmluvu . Ani sa mi to nechcel , čítať , a nie len preto , že neviem Anglicky :lol: .

guberti je urcite lepsi nez taddei a cerci, pretoze vie velmi dobre nahravat a navyse si to vie okolo obrancu hodit. taddei na to nema rychlost, cerci gule :/

Cerci se snaží, ale jako Guberti dělá pořád to samý. Když mu to vyjde, je to hezký a má na kontě i pár gólů a účast na pár jinejch. Guberti kromě EL proti Košicím prakticky nic.

Taddei je rozhodně platnější než oba dohromady, teď když zase hraje jako kdysi.

Ale keby hrali Ceerci s Gubertim , tiež by boli platnejší , ako Taddei :wink: .

Oni su to (Cerci a Guberti) , krídla skôr do systému 4-4-2 . Obidvaja to isté , rýchlo to ťahajú po lajne , nemajú až taký ťah na bránu , a preto nie su v terajšom systéme 4-2-3-1 tak využívaní , pretože na jednej strasne hrá Vučinič , ktorý hrá takého falošného útočníka s krídla - toto Guberti absolutne nesplnuje a na druhej defenzívny Taddei - toto tiež Cerci nesplnuje .

Ani jeden z nich ti dozadu neodvede to co Taddei a to co dělaj dopředu je většnou neefektivní.
Gubertiho bych se zbavil, Cerciho ne.