Pique napsal:Rodrigo Taddei po letošní sezoně dost možná odejde z AS Řím. 30letý záložník má smlouvu do konce sezony a po vedení klubu chtěl nový čtyřletý kontrakt, Giallorossi mu ovšem nabízeli pouze smlouvu na tři roky. S tím hráč podle deníku Gazzetta dello Sport nesouhlasí a je připraven odejít.
Carlo napsal:OK , Rodrigo dal gol , ale nepose.me sa s toho . 3 sezonu hrá tušku , začal ju hrať v tej sezone kde prišiel Giuly , lenže tam aspoň dával goly , teraz má super premier 2 goly za sezonu . Je pomalý , po lajne to nedokáže brúsiť a v zálohe by som chcel niekoho kreatívnejšieho . Preto by som bol za , ak by po sezone odišiel - teda zadara . Vraj máme (opäť) záujem o Benayouna , to by bol super kauf . Kdežto Rodrigovi by som dal max.2 ročnú zmluvu , nechal ho jednu sezonu odkopať a potom streliť niekam do Madridu .
chceš říct, že včera (minimálně v druhý půlce) nebyl nejlepší na hřišti?Carlo napsal:Jo jasne , keby som kukal len na zostrihy , Rodriga by som musel vynášať do neba . Dať hráčovi , ktorý rok čo rok stráca polovicu rýchlosti dať 3-4 ročný kontrakt musí byť na hlavu . Rodrigo je dobry tak ked nastupi do zapasu , kde treba vybojovať niaku štandartku , to mu ide , nič viac .
Sushi napsal:chceš říct, že včera (minimálně v druhý půlce) nebyl nejlepší na hřišti?Carlo napsal:Jo jasne , keby som kukal len na zostrihy , Rodriga by som musel vynášať do neba . Dať hráčovi , ktorý rok čo rok stráca polovicu rýchlosti dať 3-4 ročný kontrakt musí byť na hlavu . Rodrigo je dobry tak ked nastupi do zapasu , kde treba vybojovať niaku štandartku , to mu ide , nič viac .
Carlo napsal:Sushi napsal:chceš říct, že včera (minimálně v druhý půlce) nebyl nejlepší na hřišti?Carlo napsal:Jo jasne , keby som kukal len na zostrihy , Rodriga by som musel vynášať do neba . Dať hráčovi , ktorý rok čo rok stráca polovicu rýchlosti dať 3-4 ročný kontrakt musí byť na hlavu . Rodrigo je dobry tak ked nastupi do zapasu , kde treba vybojovať niaku štandartku , to mu ide , nič viac .
a to je presne čo hovorím , Parma začala tlačiť , otvorilo sa mu viac priestoru , ale že by to nejak brúsil sa tiež povedať nedá , a France mu dal taku prihravku, ze to by som dal snad i ja .
Carlo napsal:Hlavodubova ? :think: .
Rim imho na buducu sezonu zas predvedie tu minulorocnu , lebo popredava ovela lepsich hracov , a tych horsich si necha - vid.Giuly , Mancini .
taddei byl vcera nejlepsi na placeCarlo napsal:Práve že je to myslel naopak , že predali kvalitatívne lepších hráčov - Giuly , Mancini a nechali Taddeia .
Ja mal Giulyho - ako jeden malo odtialto rad , a jeho hra a prínos sa mi páčil .
klida napsal:právě, že zatim nic, tak jsem překvapenej, když by tě to zajímalo, tak asromania.ro