Superpohár, Roma-Inter

Vucinic mi přijde, že by to neodchodil, ba naopak dokonce se i vrací, ale je to spíš ke škodě...
Mimochodem tou malou domů(Nesmyslnou malou domů!!!!) a tou tutovkou mě vynasral...

Mne sa dnes nepáči trebars ani Menez , ale narozdiel od Vucinica tam mal asi 2 individualne akcie a vzdy sa nieco snazi s loptou spravit , skvely je Totti , hrozny DDR-vobec nepomaha obrane , nic neodbranil a smerom dopredu je zbytocny , vzdy to zakonci nejakou strelou s polky ihriska este s blbeho uhla .

Carlo napsal:
Mne sa dnes nepáči trebars ani Menez , ale narozdiel od Vucinica tam mal asi 2 individualne akcie a vzdy sa nieco snazi s loptou spravit , skvely je Totti , hrozny DDR-vobec nepomaha obrane , nic neodbranil a smerom dopredu je zbytocny , vzdy to zakonci nejakou strelou s polky ihriska este s blbeho uhla .
Jeremiáš se zatím moc nedostává do hry, ale hodně kombinuje s Tottim na jeden dotek...

pokud bude Perotta nastupovat v zakladni jedenactce tak nemuzeme uspet, ten borec je už za zenitem, zabírá místo lepším.... Inak celkově to byla bída, ale porazili nas vlastní chyby a golman mohl taky neco chytnout, nepodrzel tým ani jednou.... :zed: :zed:

Klidi , skvelá poznámka - vo vápne nie je nikto , Totti sa sťahuje pre balóny do hĺbky a rozdáva ich a najčastejšie dneska na Cassettiho , ktorý hral výborne , až na tie jasle od Sneidera . Menez je niekedy na krídle , niekedy podhrot , často ho však vobec nevidieť , dnes sa do hry prakticky nedostal , ale mal tam naike nábehy a prihrávky , ktore mu ale obrana Interu zablokovala . Kto bol dnes zas a znova uplne mimo je Mirko - ono to už prestáva byť sranda , vždy chytí formu na konci sezóny , na začiatku je úplne marný . Nebol nikde , na krídle nebol , ked sa Totti sťahoval neišiel do útoku , já ho nikdy rád nemal za jeho laxný prístup , posledne si ma dosť získal , ale znova akoby sa vracal do starých koľají .... wrm :?

Najväčší problém je stred poľa , pretože tam niesu tvorivý hráči . Daniele bol najhorší na place , nastúpil dnes viac z ľava , Pizzaman šiel do stredu a DDR vôbec nepomáhal obrane , útok je u neho nulový a svojou psychikou ala Totti(ktory dnes šiel príkladom a ako jeden z mála hral do konca , GRANDE) vždy dodrbe akciu nezmyselnou strelou , či prihrávkou(chápaj ten jeho nezmyselný "dloubaček" za obranu(errr , brankárovi do ruky alebo autu) .

Rím je závislý na Pizzarovi , ktorý je po zranený a dnes síce dosť kazil , no s ním má hra koncepciu . Želal som si , aby prišiel bud Brighi alebo Simplicio , Brighi lepší v bránení , Fabio je dobrý v útočení , ale aj Matteo , namiesto DDRho , šiel nútene Pizzaman a na plac šiel Taddei - fajn , hovorím si , že to bude behavé , Ten sa tiež nedostal do hry(narozdiel od Meneza to však prekvapenie nie je) a ešete dodrbal prihravku a padol gol .

cambulak : Perrotta bol dnes rohodne lepsi a platnejší ako DDR , dnes hral viac vzadu a tam je ten pruser , ze mu das trochu tazsiu prihravku a Simo to vacinou strati . Inak so stredom Perrotta - DDR to je na zostup(zlatý Aquilani) .

Obrana dnes dobre , štve ma trochu Riise, za gol pochvala , ale 2.gol bol jeho , Mexes dnes cely zapas koncentrovane , BRAVO PHIL , cassettao som spomínal , SUPER , Juan až na tú 90 minutu , kedy sa niak zabudol to tam totálne držal .

Lobont - som si hovoril , že mohol 3.gol chytiť, ale čo má robiť , ked jeho vlastný hráči posielaju supera do najazdu ?

Asi to nikto nebude čítať , ja si to odošlem , aby som sa k tomu spätne mohol vráátiť , trebars pri dalsej SuperCoppe(i ked neviem kedy tam najblizsie Rim moze byt) !!!!

Bylo to celkem vyrovnany, Vucinic mel vcera den blbec. Mel jsem pocit, ze Inter uz neni tak fyzickej a nema v tom uz tolik navrch (asi proto, ze odesel Viera), ale Rim musi chladnokrevne promenovat, pokud je chce porazit a spis nez hrat otevrenou partii to vic betonovat a hrat na protiutoky. S takovou je ted Rim tym, na ktery opravdu maximalne sedi souslovi "beautiful losers" a me uz to opravdu sere...Ja bych klidne s Interem bral prohru 10x za sebou v lize s tim, ze Inter budou porazet ve finale poharu a superpoharu. Aspon nekdy...

Ani jsem to nevidel cely, hned po 3. golu Interu jsem sel od toho...