Klidi , skvelá poznámka - vo vápne nie je nikto , Totti sa sťahuje pre balóny do hĺbky a rozdáva ich a najčastejšie dneska na Cassettiho , ktorý hral výborne , až na tie jasle od Sneidera . Menez je niekedy na krídle , niekedy podhrot , často ho však vobec nevidieť , dnes sa do hry prakticky nedostal , ale mal tam naike nábehy a prihrávky , ktore mu ale obrana Interu zablokovala . Kto bol dnes zas a znova uplne mimo je Mirko - ono to už prestáva byť sranda , vždy chytí formu na konci sezóny , na začiatku je úplne marný . Nebol nikde , na krídle nebol , ked sa Totti sťahoval neišiel do útoku , já ho nikdy rád nemal za jeho laxný prístup , posledne si ma dosť získal , ale znova akoby sa vracal do starých koľají .... wrm :?
Najväčší problém je stred poľa , pretože tam niesu tvorivý hráči . Daniele bol najhorší na place , nastúpil dnes viac z ľava , Pizzaman šiel do stredu a DDR vôbec nepomáhal obrane , útok je u neho nulový a svojou psychikou ala Totti(ktory dnes šiel príkladom a ako jeden z mála hral do konca , GRANDE) vždy dodrbe akciu nezmyselnou strelou , či prihrávkou(chápaj ten jeho nezmyselný "dloubaček" za obranu(errr , brankárovi do ruky alebo autu) .
Rím je závislý na Pizzarovi , ktorý je po zranený a dnes síce dosť kazil , no s ním má hra koncepciu . Želal som si , aby prišiel bud Brighi alebo Simplicio , Brighi lepší v bránení , Fabio je dobrý v útočení , ale aj Matteo , namiesto DDRho , šiel nútene Pizzaman a na plac šiel Taddei - fajn , hovorím si , že to bude behavé , Ten sa tiež nedostal do hry(narozdiel od Meneza to však prekvapenie nie je) a ešete dodrbal prihravku a padol gol .
cambulak : Perrotta bol dnes rohodne lepsi a platnejší ako DDR , dnes hral viac vzadu a tam je ten pruser , ze mu das trochu tazsiu prihravku a Simo to vacinou strati . Inak so stredom Perrotta - DDR to je na zostup(zlatý Aquilani) .
Obrana dnes dobre , štve ma trochu Riise, za gol pochvala , ale 2.gol bol jeho , Mexes dnes cely zapas koncentrovane , BRAVO PHIL , cassettao som spomínal , SUPER , Juan až na tú 90 minutu , kedy sa niak zabudol to tam totálne držal .
Lobont - som si hovoril , že mohol 3.gol chytiť, ale čo má robiť , ked jeho vlastný hráči posielaju supera do najazdu ?
Asi to nikto nebude čítať , ja si to odošlem , aby som sa k tomu spätne mohol vráátiť , trebars pri dalsej SuperCoppe(i ked neviem kedy tam najblizsie Rim moze byt) !!!!