Sraz při finále Coppa Italia

A je to tady, pánové!

Šestadvacátého měsíce následujícího, nemýlím-li se, odehrajeme finále s Laziem. Takže by nebylo špatný dát si sraz a povzbudit Vlky halasem z jednoho místa. Byly tu návrh Praha a Morava. Rozhodování nenechávejte na mě, protože jsem rodným listem Pražák, no předky mám na Moravě....

Nějaké nápady a návrhy?

Forza Roma!!!! :tlesk:

Super nápad, ale osobne nic nehovorim takto dopredu lebo mam pocit ze budem mat niekedY vtedy skuskove zapocty atd... ale budem to drzat na pameti

Tony napsal:
Super nápad, ale osobne nic nehovorim takto dopredu lebo mam pocit ze budem mat niekedY vtedy skuskove zapocty atd... ale budem to drzat na pameti

Taky mi tehdy začínaj zápočty, ale stejně bych koukal, tak proč ne ve větším počtu a lepší atmosféře :)

Asi by to nejdriv chtělo znat přibližnej počet, az pak řešit místo......

V tomdle termínu na Moravu 100% nepojedu a na 99% nepujdu v sobotu v Praze, v neděli by byla větší šance, ale taky to spíš nevidim

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
3.6. mám první státnici, takže to taky moc nevidim, určitě ne výjezd. To by to muselo být v Brně.

Brno nezní špatně. Z Prahy je to kousek (vlakem, pak šalinou, a nikde neříkejte, že vám chybí metro). Já to mám necelou hodinku. Znáš tam nějaký hospůdky s plátnem nebo větší obrazovkou? Jinak jsem pro....

Nemůžu, 26. května mám birthday, takže počítám, že budu naloženej v lihu ještě před výkopem....trochu mi to sere, docela rád bych zakalil s podobně smýšlejícíma individuama jako sem já a konečně bych si nepřipadal blbě, když řvu GOL na celej barák

Neveim jak Vy, ale ak by to bolo možné a nejaka agentura by to vedela vybaviť, šiel by som na ten zápas, budem mať po maturitách akurát !!!! Takže snad nejaky parťák ? :)

Carlo napsal:
Neveim jak Vy, ale ak by to bolo možné a nejaka agentura by to vedela vybaviť, šiel by som na ten zápas, budem mať po maturitách akurát !!!! Takže snad nejaky parťák ? :)
Taky budu mít po maturitě (pokud to dám) takže snad i nějaké prachy by mohly být. Akorát nevím kde hledat.

Largo napsal:
3.6. mám první státnici, takže to taky moc nevidim, určitě ne výjezd. To by to muselo být v Brně.

Brno nezní špatně. Z Prahy je to kousek (vlakem, pak šalinou, a nikde neříkejte, že vám chybí metro). Já to mám necelou hodinku. Znáš tam nějaký hospůdky s plátnem nebo větší obrazovkou? Jinak jsem pro....

Určitě bych něco našel, to bez obav, sportbarů je tu moře.

Er Pupone: Tak minimálně sushi a já končíme letos vyšku, myslím, že je nám nějak podobně, kolem teho čtvrtstoletí, kdy se ty vyšky tak nějak končí.

Largo napsal:

Určitě bych něco našel, to bez obav, sportbarů je tu moře.

Er Pupone: Tak minimálně sushi a já končíme letos vyšku, myslím, že je nám nějak podobně, kolem teho čtvrtstoletí, kdy se ty vyšky tak nějak končí.

Hele i kdyby to nevyšlo oficiálně, tak já bych do Brna klidně dorazil....

Er Pupone: já dělám prvák na magisterským.....

Já nejspíš ne. Květen, červen budu řešit stěhování do Prahy, takže nějak blbnout nebudu.

Uděláme to u mě v Jičíněvsi a bude po pprdeli :D je to 100 km od Práglu a asi 200 km od Brna :D :D :D

Mexes napsal:
Uděláme to u mě v Jičíněvsi a bude po pprdeli :D je to 100 km od Práglu a asi 200 km od Brna :D :D :D

K tebe by som sa asi bál dojsť ked máš tie tricáky jak Barusso :skod: