Sraz při finále Coppa Italia

Carlo napsal:
Mexes napsal:
Uděláme to u mě v Jičíněvsi a bude po pprdeli :D je to 100 km od Práglu a asi 200 km od Brna :D :D :D

K tebe by som sa asi bál dojsť ked máš tie tricáky jak Barusso :skod:

No s těma bicáky mi už trochu splaskly, takže ted je to v pohodě :D.

Díky za pozdravy.... :D

Už sem to psal do vlákna na "Coppě Italia", ale tady to bude lepší.

Nakonec mám první státnicu až 7.6., druhou 18.6., takže kdyby byl zájem a někdo do Brna na "sraz" 26.5. přijel - prostě tu pište - a vyhodnotím to, že to za to stojí, nějaký bary tady po odevzdání diplomky obejdu a poptám se, jestli by nám to pustili. Largo vím, někdo dál?

90210 napsal:
V Brne potrebuju neco vyridit, tak to spojim se srazem a prijdu.

este danko, klidis, sushákovci a normálne by som aj došiel ked už (asi) padlo to že by sme šli do Ríma na ten zápas .....

Sushi napsal:
já nemůžu, bohužel...

hmm, ešte stále mám od susi-slovenská republika slúbenú nejakú päsť do ksichtu, v BA mi ju nedal, škoda, došiel by som na zraz už nejaký, najlepšie niečo blízko SR

já nemůžu kvůli plochý dráze a škole, ale na otázku, jestli bych jel do brna, kdyby jiných úkolů nebylo, odpovídat nebudu asi....

Hosi, momentalne este nevynesiem ziadny resultat, pretoze fakt chcem. Len nie som presvedceny o tm, ze to dam...

Já jsem samozřejmě pro, Brno je krásná ves.....

Snad zpátky nepojedu bez trofeje :sala:

Další zmena planu, celou sobotu a neděli budu v Praze, takže kdyz bude chtít někdo z pražských romanistu (nebo kdokoli jiny :)) jít, tak jsem pro. v Praze budu v den konání zápasu asi od 5, takže.....přidá se někdo?
Forza ROMA! :tlesk:

Tak jak to vypada? Ja musim urcite v dohledny dobe do Brna, takze teoreticky muzu v sobotu prijit na fotbal jak do Brna, tak do Phy.

Je to zapas roku, chtelo by to nekam na nej zajit a uz ted to trochu posefovat, tj. zjistit kde to davaj a vybrat podnik s rozumnou cenou piva.

Já v Brně o víkendu budu, ale nakonec se to moc nechytlo. Řekl jsem, že tu chci vidět nějakou iniciativu a když lidi dorazí, něco zamluvim. Tak abych to nějak ohraničil - do středy pište, kdo by se tu chtěl sejít a pokud to bude stát za to, zamluvim to. Ale spíš mám pocit, že to tak nějak vyšumělo, pár lidí to odvolalo a pokud si to Pražáci vychutnáte v Praze, já se nezblázním, je vás tam přecejen víc :mrgreen:

Já nakonec nebudu ani v Brně, ani v Praze, budu rád, když stihnu někde tady druhou půli :aaaa: :zed: