A
Anonymous
Guest
danko10 napsal:céčkom na kobylisy..
ok, to by nemal byť problém..

danko10 napsal:céčkom na kobylisy..
ok, to by nemal byť problém..
Gon138 napsal:Mám obecnou otázku, preferujeme kvantitu nebo kvalitu. Jinými slovy mozzarela z Tesca za dvacku nebo poctivá Bufala (nebo jak se to píše) a dražší. Ve středu se stavym v jednom kšeftě s italskejma vychytavkama, takže si myslim, že par pravejch surovin by tam mohli mít, ale určitě to bude o dost dražší. Jestli vás napadá, po čem se podívat, tak dejte vědět. Zatim mam na seznamu: mozzarelu, prosciuto, těstoviny (má to smysl?), parmezán a panchetu.
Co je (česky) supply a olive ascolane? Taky potřebuju vedet kolik nas teda celkem bude kvuli množství.
Jinak já pivo (idálně plzničku nebo budvarek z Penny ;-)
Doma zkusim naložit nějaký maso (třeba to s mangem)
Jo a mohli bysme dat pokr..
kdy jdes do toho shopu?
bychom se mohli srazit-..
jinak tentokrat kvalitu na kvantitou..
http://www.cuketka.cz/?p=443
Gon138 napsal:Predne ten obchod je tohlevypada paradne, ale nebude to levny, takze si to fakt musime rozmyslet..Code:http://www.cuketka.cz/?p=443
Chci tam jit ve stredu, nekdy odpoledne.
Gon138 napsal:kdy jdes do toho shopu?
bychom se mohli srazit-..
jinak tentokrat kvalitu na kvantitou..
Predne ten obchod je tohlevypada paradne, ale nebude to levny, takze si to fakt musime rozmyslet..Code:http://www.cuketka.cz/?p=443
Chci tam jit ve stredu, nekdy odpoledne.
Sushi napsal:umíte někdo připravovat krevety? :shock:
jestli nemáme trošku velký voči![]()
![]()
štůsa: auto neni problém, mám času chleba...
SUSIsr napsal:Maxi, muzes neco koupit pres toho kamarada, jak si rikal, ze vozi jidlo do Cech?
krevety? musle?
Taky myslim, hlavně by to dopadlo nějak tak, že bysme žrali carbonaru a krkovičky a krevety a plody moře by ležely v mrazáku smutný..Gon138 napsal:SUSIsr napsal:Maxi, muzes neco koupit pres toho kamarada, jak si rikal, ze vozi jidlo do Cech?
krevety? musle?
To už je zbytečný, předkrmy, carbonara, maso nemusime celý odpoledne jen jist, pak budes chrapat u pokru![]()
Sushi napsal:umíte někdo připravovat krevety? :shock:
jestli nemáme trošku velký voči![]()
![]()
štůsa: auto neni problém, mám času chleba...
Sushi napsal:štůso tak dej vědět jestli budeš chtít někam hodit, případně se domluv ještě s pavlem a můžem jet všichni... a dělat speaking italian všichni dohromady
Gon138 napsal:Sushi napsal:štůso tak dej vědět jestli budeš chtít někam hodit, případně se domluv ještě s pavlem a můžem jet všichni... a dělat speaking italian všichni dohromady
V tom kšeftě maj v sobotu od desíti do dvou, tak bysme tam mohli zajet klidně v sobotu, po cestě zpátky pak můžeme zastavit v nejakym Tescu nebo Penny a nakoupit piti a další běžný český věci![]()
prodej boty, stejne jsou na suchej zip90210 napsal:hele trosku se mirnete, jsem chudej student.
misto krevet kupte burty.:0)
To bych mohl, v patek delam do sesti (v aktualne), tak bych pak dorazil nebo bysme společně zajeli na ten nakup.SUSIsr napsal:btw - Gone nechces spat u nas? rano zacnem pripravovat a atk
Gon138 napsal:To bych mohl, v patek delam do sesti (v aktualne), tak bych pak dorazil nebo bysme společně zajeli na ten nakup.SUSIsr napsal:btw - Gone nechces spat u nas? rano zacnem pripravovat a atk