SPOLECNY OBED_NAVRH

klida napsal:
co Giovanni a sraz? na tebe jsem při těch výtkách úplně zapomněl....
no ja bych velice rad prijel kuci, ale ackoliv mi tahne na 20, moje mama se mnou zachazi podobne jako s GR27 :blabla: kazdopadne pokud by se mi povedlo to nak ukecat tak samozrejme dam vedet a valim do praglu :daje:
a kdyz ne ted tak se brzo setkame :lupa:

Vypadá to se mnou bledě v pondělí se rozhodne zda budu opakovat nebo ne :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:
Poseru se žádná čtyřka nebude jenom 5-ka hrozí :skod: :zed: :zed: :zed: :zed:

sobota 27/6 u bráchy

Sushi
SUSIsr
? Gon138 ?
? Max ?
klida
90210
danko

+ možná vosa nebo kanónek

Maxi ty si to nějak zařiď a nedělej hérečku 8)

pigi, GR27?

Max

Sushi napsal:
sobota 27/6 u bráchy

Sushi
SUSIsr
? Gon138 ?
? Max ?
klida
90210
danko

+ možná vosa nebo kanónek

Maxi ty si to nějak zařiď a nedělej hérečku 8)

pigi, GR27?
:)
už je to v pořadku!!!!!!!!
va a compra a carbonella!!!!!!!!!!!!!!!

paráda :Ok: , potvrdil to i gon, takže 27/6

Sushi
SUSIsr
Gon138
Max
klida
90210
danko

tak ještě někdo? 8)

maxi štůsa říkal že zkusí sehnat suroviny na carbonaru, máš nějaký spešl rady?

ale jako "pravá" se dělá s parmazánem a špagetama jo?

my v itálii dycky jedli pecorino/parmazán (to asi obojí), ale hlavně krátký těstoviny... už protože je ot pohodlnější na jídlo :lol: a naši hostitelé to brali že to tak jako má být (rigatoni)

Co tenhle postup pru udělání Carbonary? Akorat ji teda vaří Borat ;-) Jo a používá panchetu a ještě navíc česnek.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gMFwY5mBCG4[/youtube]

A

Anonymous

Guest
Borat :lol:
Mně se to moc nelíbí jak to dělá (česnek, ta pancetta vypadá divně, asi že to není v kuse jak říkal Max a jak to používá i urba, nevim jestli jsem někdy viděl urbu míchat do toho vejce ten sejra... ale asi jo), nicméně ten postup bude teda asi dobrej... co řikáte maxi/SUSIsr? akorát teda hlasuju za vynechání česneku, to mi přijde fakt divný

edit: ajaaj, jsem se nepřehlásil,Sushi

Gon138 napsal:
Co tenhle postup pru udělání Carbonary? Akorat ji teda vaří Borat ;-) Jo a používá panchetu a ještě navíc česnek.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gMFwY5mBCG4[/youtube]
ja nevim, urba to delal tak, ze nedaval cesnek, slaninu nejprve michal s vajickem, pak hodil do testovin.