Sushi napsal:Mně to zas tak neva, protože už jsem se zase nějak odpoutal od pokru, ale chápu že tobě jo, když jsi táhnul ten kufr... Nicméně bylo to prostě trošku hektický, ve tři nebo tak nějak jsme začli jíst, na dvě várky, pak jsem já osobně asi dvě hodiny nemohl dejchat, pak gril...![]()
když pokr tak asi bez grilování a bez toho abychom pak šli do hospody, na to musí být trošku času a klid... imhosice místo toho playe šlo dát pokr, ale při playi zas šlo grilovat a tak... prostě příště, nějak jinak to uděláme zas
![]()
dorazili jsme asi v půl 4, někdy ve dvě jsme začali běhat po hospodě a předváděli oslavy fotbalistů a hádali je, fakt řiť90210 napsal:cau! jidlo super, priste ale mozna trochu min.:0) btw jak jste dopadli nakonec?
Sushi napsal:dorazili jsme asi v půl 4, někdy ve dvě jsme začali běhat po hospodě a předváděli oslavy fotbalistů a hádali je, fakt řiť90210 napsal:cau! jidlo super, priste ale mozna trochu min.:0) btw jak jste dopadli nakonec?na nás ty lidi koukali jak na uplný pošuky
![]()
Používej někdy mozek.Carlo napsal:kto je ten na tej poslednej fotke s mikinou AS ?
Sushi napsal:Používej někdy mozek.Carlo napsal:kto je ten na tej poslednej fotke s mikinou AS ?
Carlo napsal:edit : aa je to susisr !
Sushi napsal:dorazili jsme asi v půl 4, někdy ve dvě jsme začali běhat po hospodě a předváděli oslavy fotbalistů a hádali je, fakt řiť90210 napsal:cau! jidlo super, priste ale mozna trochu min.:0) btw jak jste dopadli nakonec?na nás ty lidi koukali jak na uplný pošuky
![]()
90210 napsal:Sushi napsal:dorazili jsme asi v půl 4, někdy ve dvě jsme začali běhat po hospodě a předváděli oslavy fotbalistů a hádali je, fakt řiť90210 napsal:cau! jidlo super, priste ale mozna trochu min.:0) btw jak jste dopadli nakonec?na nás ty lidi koukali jak na uplný pošuky
![]()
ten tridni sraz nebo co to tam bylo to urcite ocenil.:0)
btw mam technickej problem, zobrazuje se me jen leva pulka fotek. :?: :think:
90210 napsal:jinak priste bysme mohli varit pro zmenu ja, sushi a klida. muzete se tesit na caj, parek a mozna nejaky koupeny hotovky, vydavany za nas vytvor.