SPOLECNY OBED_LIVE

jsem v pohodě doma,

Sushi, ty seš okej? brácha řikal, žes byl nějakej přejetej ráno

byl no, jsem se ráno probudil a neviděl jsem na centimetr, sorry že jsem vás nehodil nikam, ale nemohl jsem stejně řídit :mrgreen:

ale musím říct, že jak jsem toho hrozně moc snědl, tak mi dneska není vůbec špatně, jen teda hlava trochu zblblá... asi budu muset sníst šest krav jídla před každou kalbou :lol:

Bylo to dobrý, akorát jsme nestihli dát ten pokr. Snad příště..

Mně to zas tak neva, protože už jsem se zase nějak odpoutal od pokru, ale chápu že tobě jo, když jsi táhnul ten kufr... Nicméně bylo to prostě trošku hektický, ve tři nebo tak nějak jsme začli jíst, na dvě várky, pak jsem já osobně asi dvě hodiny nemohl dejchat, pak gril... :lol:

když pokr tak asi bez grilování a bez toho abychom pak šli do hospody, na to musí být trošku času a klid... imho :) sice místo toho playe šlo dát pokr, ale při playi zas šlo grilovat a tak... prostě příště, nějak jinak to uděláme zas :smoke:

Sushi napsal:
Mně to zas tak neva, protože už jsem se zase nějak odpoutal od pokru, ale chápu že tobě jo, když jsi táhnul ten kufr... Nicméně bylo to prostě trošku hektický, ve tři nebo tak nějak jsme začli jíst, na dvě várky, pak jsem já osobně asi dvě hodiny nemohl dejchat, pak gril... :lol:

když pokr tak asi bez grilování a bez toho abychom pak šli do hospody, na to musí být trošku času a klid... imho :) sice místo toho playe šlo dát pokr, ale při playi zas šlo grilovat a tak... prostě příště, nějak jinak to uděláme zas :smoke:

Jasný, na premiéru to vyšlo výborně. :Ok:

90210 napsal:
cau! jidlo super, priste ale mozna trochu min.:0) btw jak jste dopadli nakonec?
dorazili jsme asi v půl 4, někdy ve dvě jsme začali běhat po hospodě a předváděli oslavy fotbalistů a hádali je, fakt řiť :lol: na nás ty lidi koukali jak na uplný pošuky :mrgreen:

Sushi napsal:
90210 napsal:
dorazili jsme asi v půl 4, někdy ve dvě jsme začali běhat po hospodě a předváděli oslavy fotbalistů a hádali je, fakt řiť :lol: na nás ty lidi koukali jak na uplný pošuky :mrgreen:

"Cassano" :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol:

Tak pár fotek... komu to neva - brácha, štůsa, max.. - toho sem dám, případně pak můžu přihodit ještě danka a klidu pokud jim to neva (mám tři vaše fotky). A někdy vykradu bráchovi telefon a přihodím ještě fotky jídla, já jsem prd dokumentarista...

tiramisu, piva, masa...

napůl sežraný melouny s prosciuttem

tři čtvrtiny masových zásob (tam nahoře)

štůsova mikina

brácha fotí rajčata na bruschetty

:mrgreen:

Sushi napsal:
Carlo napsal:
kto je ten na tej poslednej fotke s mikinou AS ?
Používej někdy mozek.

Jo jasne , a ja si to mam asi vycucat , kto to je nie ?

Tipnem , si to ty alebo Klida , ale na Klidu je to moc oholene a na teba moc ostrihane (ber to tak , ze som ta v zivote nevidel , ani teba ani Klidu) .

edit : aa je to susisr !

som si ho predstavoval ako vacsieho drsnaka . Ten v ciernej metalistickej mikine je GON , vsak ?

štůsa dělá rajčata na bruschetty

to jsou ona

prosciutto

mozzarella

vepřový zátiší

masa, mozzarelly, tiramisu, pecorino, piva...

tiramisu, zatim bez kakaa nahoře..

max jde asi poladit muziku na komp

štůsa si asi hraje s balzamikem

ao che cazzo sta a fa quello..

jak táta a syn.. :mrgreen:

hudební produkce

:merda:

guanciale

těstoviny na carbonaru

a to je asi všechno......

ještě můžu přihodit fotky klidy a danka jestli to odsouhlasej

Sushi napsal:
90210 napsal:

ten tridni sraz nebo co to tam bylo to urcite ocenil.:0)

btw mam technickej problem, zobrazuje se me jen leva pulka fotek. :?: :think:

jinak priste bysme mohli varit pro zmenu ja, sushi a klida. muzete se tesit na caj, parek a mozna nejaky koupeny hotovky, vydavany za nas vytvor.

90210 napsal:
Sushi napsal:
90210 napsal:

ten tridni sraz nebo co to tam bylo to urcite ocenil.:0)

btw mam technickej problem, zobrazuje se me jen leva pulka fotek. :?: :think:

otevři si to ve firefoxu a na každou fotku si klikni a dej zobrazit... asi to umí i jiný programy

ten prostor je moc malej takže to "schovává"...

a já byl línej to zmenšovat

jinak třídní sraz happy no :mrgreen:

edit:
90210 napsal:
jinak priste bysme mohli varit pro zmenu ja, sushi a klida. muzete se tesit na caj, parek a mozna nejaky koupeny hotovky, vydavany za nas vytvor.

:lol: já udělám předkrmy, těstoviny zkazíte a přes hubu dostanete vy......