Začátek od Batistuty rodiče mi na dovolené v Bulharsku koupili jeho Argentinsky dres to valel za Fiore kdyby nepřestoupil tak jste měli tady klid a já bych psal své sracky na jiném fórum 

Byl jsem v Blave kdo byl tak měl neskutečny fotbalový zážitek 

kámoši co jsem je vzal mě chtěli ukamenovat :roll:
já byl spokojeny prvně na Řím
pak následoval zápas v Miláně (Inter) přes Sportsen super doporučuji ale takové štěstí jsem s pivem neměl a to jsem jim volal a říkali že jim pivo nikdy nedošlo že mám být v klidu tak poprvé došlo :think: !!! Sedím a říkám kámošovi který fandí Interu že Icardi hraje úplné hovno že ho nejde vidět no za minutu rozhodl v 88minute
ale nelituji a do třetice letos do Říma proti Juve to jsem jel přes fotbaltour a taky spokojenost i přes prohru zatím jsem byl vždy když prohráli to se jednou prolomí
tak nejlepší zážitek (domaci zápas)krásné město všechno super Teda až na pizzu vybral jsem tristní restaurací
a mikinu kterou jsem chtěl v Roma Store na 2 metrové lidí velký problem Italové jsou hold malí skřeti
Atmosféra na stadiónu super škoda že se nevedlo byl by to velký hukot ale i tak jsem odjížděl spokojený a pojedu busem zas těch pár hodin vydržím samozřejmě až to situace dovolí