Sushi napsal:za 2., platini snad nějak začne prudit s tím, aby kluby utrácely tolik, oc vydělaj... doufám. aspoň něco dobrýho by ten žabožrout udělal. potom arab nearab, musíš do toho vedení klubu dát nějakej mozek
Z tohohle pravidla by se měl stát precedens pro celou evropu. Fotbal nabírá směr prdel už dlouho (viz. atraktivita MS, ME, LM posledních let). A týmy jak CashCity nebo Chelsea, tenhle proces nehorázně urychlujou. Nasrat na nějákou koncepční práci, nasrat na nějáké tradice, nasrat na hráčšký trh, který svým jednáním neuvěřitělně znehodnocujou
Sushi napsal:za 3., já se o těhle věcech (arabové, amíci, rusáci, italové, Sensi...) bavil asi s milionem italů a původně jsem byl takovej ten, co říkal sensi forever a tak. pak jsem se tom dozvěděl víc a víc věcí a konkrétně rosellu už nechci ani vidět.
dneska jsou tři možnosti, v jakých rukou skončíme (samozřejmě se může eště všechno změnit) - amíci, arabové nebo jistej pan angelucci. pan angelucci je z Říma, ital atd., fotbalovej romantik by si možná řekl, že on je ta nejlepší možnost... fanoušek klubu, žádnej zmagořenej magnát atd. Avšak angelucci je údajně pěkná svině, která v itálii vydělala prachy kradením nějakejch grantů na soukromý kliniky nebo co, ty kliniky údajně taky stojej za hovno a okrádá tam lidi. to tak stručně, nicméně důležitý je, že to prej je hajzl a z Říma by si udělal kasičku, kterou by pak odhodil...
tím zbývaj amíci a arabové a já nevím, co je lepší nebo horší.
Asi to vyznělo jinak, ale na Rosellu mám stejný názor..
K šejkům už sem se vyjádřil.. Největší riziko je ta jejich nátura, od malička žijou v luxusu, v životě nemuseli hnout prstem a o reálné hodnotě peněz v podstatě nemají představu. To potvrdili v Portsmouthu, potvrzují to v ManCity (tomuhle cirkusu dávám 3,4 roky) a potvrzují to i mimo fotbal (nevím, jestli někdo víte co se děje v Dubaji ale tomuhle megalomanskému projektu, který je na pokraji krachu se smějí odborníci po celém světě).
Ty zbývající možnosti které si vypsal jsou hodně smutné, až depresivní... O zájmu Angelucciho už sem něco četl, ale nevěděl sem co je zač.. Doufal sem, že by to mohlo být to pravé, ale z toho co píšeš to ale asi bude stejné zlo, jak ten zbytek... :x
Ale dneska si tímhle nechci kazit večer, dneska je třeba slavit