Soros vs. Sensi (vs. others)

Preferuji...

• Sensi !

Votes: 3 50.0%
  • Sorose

Votes: 1 16.7%
  • araby, rusy (o kterých se obcas mluví) a spol.

Votes: 2 33.3%

• Total voters
    6
Sushi napsal:
za 2., platini snad nějak začne prudit s tím, aby kluby utrácely tolik, oc vydělaj... doufám. aspoň něco dobrýho by ten žabožrout udělal. potom arab nearab, musíš do toho vedení klubu dát nějakej mozek

Z tohohle pravidla by se měl stát precedens pro celou evropu. Fotbal nabírá směr prdel už dlouho (viz. atraktivita MS, ME, LM posledních let). A týmy jak CashCity nebo Chelsea, tenhle proces nehorázně urychlujou. Nasrat na nějákou koncepční práci, nasrat na nějáké tradice, nasrat na hráčšký trh, který svým jednáním neuvěřitělně znehodnocujou

Sushi napsal:
za 3., já se o těhle věcech (arabové, amíci, rusáci, italové, Sensi...) bavil asi s milionem italů a původně jsem byl takovej ten, co říkal sensi forever a tak. pak jsem se tom dozvěděl víc a víc věcí a konkrétně rosellu už nechci ani vidět.
dneska jsou tři možnosti, v jakých rukou skončíme (samozřejmě se může eště všechno změnit) - amíci, arabové nebo jistej pan angelucci. pan angelucci je z Říma, ital atd., fotbalovej romantik by si možná řekl, že on je ta nejlepší možnost... fanoušek klubu, žádnej zmagořenej magnát atd. Avšak angelucci je údajně pěkná svině, která v itálii vydělala prachy kradením nějakejch grantů na soukromý kliniky nebo co, ty kliniky údajně taky stojej za hovno a okrádá tam lidi. to tak stručně, nicméně důležitý je, že to prej je hajzl a z Říma by si udělal kasičku, kterou by pak odhodil...
tím zbývaj amíci a arabové a já nevím, co je lepší nebo horší.

Asi to vyznělo jinak, ale na Rosellu mám stejný názor..

K šejkům už sem se vyjádřil.. Největší riziko je ta jejich nátura, od malička žijou v luxusu, v životě nemuseli hnout prstem a o reálné hodnotě peněz v podstatě nemají představu. To potvrdili v Portsmouthu, potvrzují to v ManCity (tomuhle cirkusu dávám 3,4 roky) a potvrzují to i mimo fotbal (nevím, jestli někdo víte co se děje v Dubaji ale tomuhle megalomanskému projektu, který je na pokraji krachu se smějí odborníci po celém světě).

Ty zbývající možnosti které si vypsal jsou hodně smutné, až depresivní... O zájmu Angelucciho už sem něco četl, ale nevěděl sem co je zač.. Doufal sem, že by to mohlo být to pravé, ale z toho co píšeš to ale asi bude stejné zlo, jak ten zbytek... :x

Ale dneska si tímhle nechci kazit večer, dneska je třeba slavit :sala:

Queste le notizie in mio possesso:

5 offerte: 1) Aabar; 2) Americani; 3) Fondo arabo; 4) Francesi; 5) Angelucci

La partita si gioca tra Aabar e gli americani, perchè i francesi sono farlocchi, angelucci ha offerto poco e il fondo arabo non viene molto considerato.........

Comunque vada, se è tra questi due soggetti, non va certo male......

Buonanotte e sogni giallorossi.......

neboli... tohle psal carlo zampa na fórum... je 5 nabídek, v tomhle pořadí co se peněz týč, myslím... aabar nějakých 130 mega myslím, amíci 120, nějakej arabskej fond nevim kolik, francouzi taky nevim , angelucci asi 90 mega

prej se rozhoduje mezi prvníma dvěma

jen tak pro představu jak je to vnímaný v Římě, vezmu to podle fóra, třeba podle Zampy rovnou... všichni si přejou amíky nebo aabar. ten arabskej fond a frantíci, o nich se prakticky nemluví... a nikdo nechce angelucciho, to je prej nějaká svině hrozná.

k amíkům a arabům se lidi na fóru modlej a momentálně slavěj :mrgreen:

Code:
http://www.corrieredellosport.it/Sondaggi/Risultati/Calcio/1954/A+chi+deve+essere+ceduta+la+Roma%3F+Agli+americani,+ad+Angelucci+o+agli+arabi%3F?ok=true

Pět zájemců o AS Řím
AS Řím by mohl mít už brzy nového majitele. Podle italských médií existuje pět vážných zájemců o koupi slavného klubu.

tak asi vyhrajou amíci, prezidentem by měl být nějakej DiBenedetto

vlastní ještě Red Sox, jestli jsme to dobře pochopil

Carlo napsal:
Sushi napsal:
tak asi vyhrajou amíci, prezidentem by měl být nějakej DiBenedetto

vlastní ještě Red Sox, jestli jsme to dobře pochopil

Vraj príde Bale :D :D :D :D

podle mě zůstane v anglii...

jsem zvědavej koho přivedeme, v itálii se teď slaví, já zatím nijak nejuchám.. :lol:

Teraz to citam, ze americki vlastnici ponukaju Ranierimu novy kontrakt.

Tak jak to teda s nami je? Sme predani, alebo co kurva? Jeden z najvacsich europskych klubov zmeni majitela a v medialnom svete nestekne ani pes???

Do pice aj s celou propagaciou Rima.

Ak je to teda pravda, tak Ranieriho po sezone poslat trenovat Bari a vyrazit cele marketingove oddelenie!!!
Alebo mozno ziadne nemame, tak v tom pripade zalozit marketingove oddelenie.