Soros vs. Sensi (vs. others)

Preferuji...

• Sensi !

Votes: 3 50.0%
  • Sorose

Votes: 1 16.7%
  • araby, rusy (o kterých se obcas mluví) a spol.

Votes: 2 33.3%

• Total voters
    6
Code:
http://www.pilka.pl/fatalna-sytuacja-romy,-pilkarze-od-4-miesiecy-bez-wyplaty

Vraj nedostali 4 mesiace výplaty ....

Hráči AS Řím se dočkali výplat
Fotbalisté AS Řím se dočkali výplat, které jim klub dlužil. Šestý tým italské ligy podle listu Corriere dello Sport získal od banky půjčku 40 milionů eur. AS Řím dlužil hráčům na výplatách za červenec, srpen a září 12,2 milionu eur. Půjčka také zadluženému klubu pomůže vyrovnat se se ztrátou 4,8 milionu eur, kterou podle deníku zaznamenal v prvním čtvrtletí letošního roku. Loňský ligový vicemistr v současnosti hledá nového vlastníka, protože majitelka Rosella Sensiová dala AS Řím kvůli dluhům ve výši 325 milionů eur (asi osm miliard korun) k prodeji.

děláš si prdel?

tři měsíce zpoždění je povolený

za víc se pak strhávaj body

tohle bylo o fous...

ty vole... všichni maj bodů jako sraček, jenom mi máme hovno a ještě strhávat něco....

a zásadnější otázka... je to pravda?

myslim že jo

mám takovej dojem, že jsem o tom mluvil s někým v Římě... myslim že s Zampou :mrgreen: (ale dost jsem tam pil, tak se možná pletu :lol: )

Sushi napsal:
tři měsíce zpoždění je povolený

za víc se pak strhávaj body

tohle bylo o fous...

Ten bodový odpočet je prý podmíněn ještě něčím. To ale na věci nic nemění...
Už aby tohle období temna skončilo.. Pod to tvoje srovnání Lotita s arabama se podepisuju :mrgreen:
Mě taky víc než původ nového majitele zajímá filozofie s jakou přijde. Přesto bych tu ty šašky s ručníkama na hlavě viděl fakt nerad :?

90210 napsal:
Aby udelali z Manchesteru City co, klub kterej je konecne po x desitkach let nahore v tabulce, muze porazit kohokoliv a hrajou za nej nejlepsi hraci v jeho historii? To je fakt hrozny....

:shock:
Předpokládám, že v době, kdy se v tvé hlavě zrodil tenhle paskvil, sis nějákým nedopatřením zapomněl vzít prášek. Protože takovou sračku sem nečetl hodně dlouho a v životě by mě nenapadlo, že na něco takového narazím právě na našem fóru.. Jestli to vážně není jen špatný vtip a ty si za tím co si napsal vážně stojíš, tak bych asi doporučil vyhledat odbornou pomoc...

Contro il Calcio Moderno

Jay Jay Okocha napsal:
90210 napsal:
Aby udelali z Manchesteru City co, klub kterej je konecne po x desitkach let nahore v tabulce, muze porazit kohokoliv a hrajou za nej nejlepsi hraci v jeho historii? To je fakt hrozny....

:shock:
Předpokládám, že v době, kdy se v tvé hlavě zrodil tenhle paskvil, sis nějákým nedopatřením zapomněl vzít prášek. Protože takovou sračku sem nečetl hodně dlouho a v životě by mě nenapadlo, že na něco takového narazím právě na našem fóru.. Jestli to vážně není jen špatný vtip a ty si za tím co si napsal vážně stojíš, tak bych asi doporučil vyhledat odbornou pomoc...

Contro il Calcio Moderno

BITKA, BITKA! :mrgreen:

já taky uplně nechci bejt ManCity, ale na obranu 90210 můžu říct, že na fóru Carla Zampy chtěj skoro všichni italové právě takový araby.

City skončí hoooodně špatně. Podle mě to funguje takhle, např.

Barcelona chce koupit Tondu Zlatohlávka a nabídne 20 mega. City ho chtějí taky tak nabídnou 40 mega aby to nikdo nepřeplatil. Jenže Tonda by rači hrál za Barcu kde mu nabídnou smlouvu na 5 roků s výdelkem třeba 10 mega. Aby ho City dostali tak nabídnou smlouvu na 8 let s platem 15 mega. Tak ho mají.

A až to toho araba přestane bavit a vysere se na to, klub prodá buď hodně draho a nebo za pár šušňů pač mu to bude jedno. Tak chudák novej majitel kterej nebude mít šanci ty přeplacený kokoty platit ani půk roku.

Já měl City rád, Ten klub mi byl sympatickej ale teď? mě je z tohohle na blití! Dyť to není fotbal. Kdyby to šlo tak nechám rodinu Sensi ve vedení ale ať přijde někdo kdo bude klub postupně budovat. Možná budu za debila ale líbí se mi jak to vede Juve. Myslím od této sezony. Mají kompeteního prezidenta a jednoho z nejlepších sportovních manažerů - Marrottu. Pradé podle mě taky není nejhorší ale chce to prachy který nejsou.

mně se líbí jak to dělá palermo, utrácej dost peněz, ale za hráče jako jsou ty mladý pošuci s pastorem v čele...

jinak sensi musí zmizet, rosella 1) dosadila do vedení klubu bandu zevlů co berou velký prachy 2) nedokázala ještě udělat nový tréninkový hřiště, web, atd. atd., což jsou základní věci

chce to někoho s penězma a někoho schopnýho do vedení. a klidně araba, ale ne za každou cenu nějakýho dementa ve stylu city, taky se mi to nelíbí a doufám, že ho to přestane bavit a city zmizí z fotbalový mapy

Sushi napsal:
já taky uplně nechci bejt ManCity, ale na obranu 90210 můžu říct, že na fóru Carla Zampy chtěj skoro všichni italové právě takový araby.
Přehnal sem to jak s reakcí, tak s chlastem...

Nicméně.. Že si araby přejou skoro všichni je mi úplně volný, mám ve zvyku si na věci vytvářet vlastní názor.
Chápu, že tohle období je pro fanoušky hodně frustrující a vidina ropou potřísněných milionů má lepší účinky než diazepam.. Bohužel se díky tomu zapomíná na veškerá rizika a negativa..

Největším problém je šejkova mentalita.. Klub je pro něj nová hračka, do které nemá problém investovat obrovské peníze a lákat špičkové hráče na astronimické platy. Jenže v tu dobu je klub na šejkovi (resp. na jeho neustalem pumpovani penez) naprosto závislý.. Riskovat, že ho nová hračka po pár letech omrzí a tím ten tým prakticky vystaví na pokraj smrti, to bych v Římě nechtěl zažít..

První šejkovy posily v City byly překvapivě kvalitní a hlavně za rozumné peníze. Navíc měli na lavičce nejlepšího možného kouče.. Všechno se zdálo být na dobré ceetě.. Jenže šejk nemá trpělivost, ale má neomezené finanční prostředky a všechno by chtěl hned.. Takže po pár kolech, v době, kdy se nové posily skoro ani neznaly, natož aby byly sehrané, dostal po pár nepřesvědčivých výsledcíh Hughes padáka a byl nahrazen Mancinim.. To byl začátak jejich konce.. Dál už to znáte, na každý post 3 hvězdy, jeden z nejlepších golmanu v ervopě leštící lavičku a nepochopitelné vyštípání Irelanda, nejlepšího odchovance city poslední doby, místo kterého teď hraje tužku Silva... Odplivnutí..
O tom, jaký dopad má ta jejich slavná přestupová politika na celý evropský trh se snad bavit nemusíme...
Tohle je facka a výšměch především pro koncepční práci SAFa, Wengera, nebo třeba Moyese..

Že na tohle spousta z vás bude mít jiný názor je pochopitelné, pro mě je ale důležité, že v v PL to vidí stejně. Podmínky pro takové šašky se hodně zpřísnily a od roku 2012 začnou platit nová pravidla pro hospodaření fotbalových klubů, na které se strašně těším..
V podstatě jde o to, že kluby si budou smět dovolit utratit jen to, co si samy vydělají a jelikož jsou kluby jako ManCity a Chelsea dlouhodobě dotovány z peněz svých majitelům, které se nezapočítávají do příjmů a ani nebudou smět, tak holt žádné velké hvězdy neuloví Jednoduché regulační nařízení - prosté a účinné

tak zaprvý, sleduješ to (PL) evidentně víc než já (mě moc nebaví o fotbale číst a v telce už nic nedávaj), takže jsi líp informovanej... těžko s tebou teda můžu nějak polemizovat, ale v podstatě souhlasím :mrgreen:

za 2., platini snad nějak začne prudit s tím, aby kluby utrácely tolik, oc vydělaj... doufám. aspoň něco dobrýho by ten žabožrout udělal. potom arab nearab, musíš do toho vedení klubu dát nějakej mozek.

za 3., já se o těhle věcech (arabové, amíci, rusáci, italové, Sensi...) bavil asi s milionem italů a původně jsem byl takovej ten, co říkal sensi forever a tak. pak jsem se tom dozvěděl víc a víc věcí a konkrétně rosellu už nechci ani vidět.
dneska jsou tři možnosti, v jakých rukou skončíme (samozřejmě se může eště všechno změnit) - amíci, arabové nebo jistej pan angelucci. pan angelucci je z Říma, ital atd., fotbalovej romantik by si možná řekl, že on je ta nejlepší možnost... fanoušek klubu, žádnej zmagořenej magnát atd. Avšak angelucci je údajně pěkná svině, která v itálii vydělala prachy kradením nějakejch grantů na soukromý kliniky nebo co, ty kliniky údajně taky stojej za hovno a okrádá tam lidi. to tak stručně, nicméně důležitý je, že to prej je hajzl a z Říma by si udělal kasičku, kterou by pak odhodil...
tím zbývaj amíci a arabové a já nevím, co je lepší nebo horší.

Američan bude mít představu, že na tom bude (brzo) vydělávat, což je v Římě/Itálii docela nereálný

jeden kamarád z Říma mi říkal (plus mínus):

"já teď chci nějakýho araba, nějakýho bohatýho krypla, kterej nám koupí messiho, ronalda, drogba by přišel dělat zahrádkáře, torrese na tribunu... 3 roky, vyhrajeme všechno a pak arab umře, zkrachuje, co chceš, pošlou nás do druhý ligy, je mi to jedno... ale mezitím jsi byl v delíriu. na circu massimu s pérem venku z kalhot, vožralej měsíce. a pak nic, jdeš do druhý ligy, poděkuješ arabovi... ale zažils to. dej mi pár let radosti."

:D :D :D

tak ak by to toho araba prestalo bavit, tak tim neskrachuje :lol: ale ako joke dobre :Ok: to je asi ako povedat, ze by to franceho prestalo bavit a tak by zacal len zakopavat lopty a nikto by s tym nic nemohol urovit. a tomu ver, ze by mal problem ak delo (aj france, aj arab).

druha vec je, do akej miery je to hracka. tak napriklad chelsea je hracka v rukach abramovica (a to nie je arab), kym o city to zatial povedat neviem. ak mate viac info, rad si ich precitam.

mne nechyba ani messi, ani ronaldo, ani nikto iny z flase od cocacoly. ja sa pozriem na futbal aj keby sme hrali druhu ligu (preto si pozriem napriklad aj leeds united, alebo leicester). komu sa nepaci a fandi vysledkom, nech ide fandit barcelone. skor mi ide o to, aby sa na futbal dalo pozerat. a na ten nas sa uz viac ako rok pozerat neda. urcite na tom maju podiel aj financie, ale mne by stacilo, ak by hraci dostali nacas vyplatu. pretoze takto sa fungovat neda kurva :grr:

Mne by stačilo , keby Rím za tie posledné 2-3 roky vyhral aspon 1 trofej . Je dosť blbé končiť rok čo rok druhý v lige a prehrávať vo finále pohárov .