Soros vs. Sensi (vs. others)

Preferuji...

• Sensi !

Votes: 3 50.0%
  • Sorose

Votes: 1 16.7%
  • araby, rusy (o kterých se obcas mluví) a spol.

Votes: 2 33.3%

• Total voters
    6
Ma ale sere , ja si myslel , ze ked to minuly rok ustala , ze to zvladne , ked chcela dobro Rima ako to cely cas vravela , mala ho predat uz minuly rok , ked vedela , ze to nedokaze splatit .

Carlo napsal:
Ma ale sere , ja si myslel , ze ked to minuly rok ustala , ze to zvladne , ked chcela dobro Rima ako to cely cas vravela , mala ho predat uz minuly rok , ked vedela , ze to nedokaze splatit .

to je právě ono. s odstupem času, teda pokud opravdu nějaký zájemci byli (zdá se, že jo - soros a angelini v první řadě), je jasný, že prostě chtěla co nejdýl zůstat u kormidla, z peněz AS krejt dluhy italpetroli (aquilani) a sosat plat pro sebe a rodinu (několik mega ročně, všichni dohromady) a modlit se, ať jí to vydrží co nejdýl...

teď je zmatek, Římani slavěj, Římani brečej (ze strachu co bude, ne protože odchází - aspoň na tomhle fóru), laziálové slavěl, laziálové brečej... :lol: )

poslední věc a jdu se učit: napsal jsem kamarádovi italovi aby mi to ujasnil a on mi napsal cca tohle:

-nikdo se prodávat nebude, upřesnili že chtějí klub "valorizovat", takže ho nerozprodaj. to je to co by chtěli laziálové, aby všechny prodali, čímž se sníží cena a klub si koupí nějakej chudák typu lotita. ale tak to nebude, buď v klidu ;) (jak to ví se mě neptejte :lol: )

. je pravděpodobný, že se bude pokračovat s autofinanziamentem (co se vydělá to se utratí a naopak), pradé bouchne baptistu, doniho a možná mexese a koupí burdissa, behramiho a další... (tohle berte s rezervou...)
banka do toho prachy cpát nebude, bude se pokračovat postaru...

- klub je banky, každej nákup a prodej musí banka potvrdit, takže sensi už je jen figurka v radě složený třema lidma (ona a dva z banky).. takže je v menšině

- doufám že prodaj co nejdřív, buď už kupec je nebo to bude trvat nějakej ten měsíc... snad to zvládnou v listopadu-prosinci, tak aby někoho koupili v lednu...

a teď perla na závěr :lol:

samozřejmě možná jsem to všechno pochopil špatně a řekl jsme ti spoustu kokotin :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

neboli... je v tom bordel, nechápu to já, vy, italové... :lol: tak holt musíme čekat :? a já se jdu učit... dobrou noc!

ta poslední věta člověka uklidní :lol:

Nevim no, kdybych byl Rosella a chtěl pro Řím jen dobro, logicky po celkem úspěšný sezoně nerozprodám tým, kterej mohl vyhrát Scudetto a nebo i Coppu. Pokud nás koupí ambiciozní majitel, bude jenom rád když hráči jako DDR, Mirko a jim podobní v týmu zůstanou...a pro takový lidi je podle mě jedno jestli klub koupi za 20 nebo za 25 jablek

Giovanni napsal:
ta poslední věta člověka uklidní :lol:

Nevim no, kdybych byl Rosella a chtěl pro Řím jen dobro, logicky po celkem úspěšný sezoně nerozprodám tým, kterej mohl vyhrát Scudetto a nebo i Coppu. Pokud nás koupí ambiciozní majitel, bude jenom rád když hráči jako DDR, Mirko a jim podobní v týmu zůstanou...a pro takový lidi je podle mě jedno jestli klub koupi za 20 nebo za 25 jablek

kdyby rosella chtěla dobro, dávno by už klub prodala... pokud teda bylo komu, ale jak se zdá, tak bylo.
já osobně jsem naletěl na její kecy a teď jsem z toho naštvanej.
měla prodat a byl by klid, ona ale myslela jen na sebe a svoje dluhy a holt to došlo až sem, kdy nerozhoduje tak uplně ona o tom, kdo se prodá...
nicméně jsme si včera psal s jednou kamarádkou římankou v noci a ta mi taky říkala, ať jsem klidnej... tak snad!

Me to dost zneklidnuje, soucasna celosvetova ekonomicka situace fakt nevybizi k takovy sileny akci, jako je nakup spickovyho a patricne drahyho velkoklubu. Doufam ze je v Rime schovanej nejakej miliardar - srdcar, kterej do toho pujde co nejdriv, protoze pokud se klub rychle neproda, tak v nejblizsim prestupnim terminu muze opravdu dojit ke snizovani ceny klubu, aby si to mohl dovolit nekdo typu Lotito. Banka IMHO ten klub nebude chtit drzet dlouho.

já bych taky rád někoho nrmálního

ale mezi typem lotito a arabama... skáču na velblouda a jedu přemlouvat araby

Aby udelali z Manchesteru City co, klub kterej je konecne po x desitkach let nahore v tabulce, muze porazit kohokoliv a hrajou za nej nejlepsi hraci v jeho historii? To je fakt hrozny....

AS Roma je kazdopadne narozdil od Man City zavedenej velkoklub se silnym kadrem s utockym tridentem Adriano, Vucinic, Totti v cele...Tezko muzes cekat, ze vyhazej celej kadr s tim, ze privedou nekoho lepsiho, pac to nejlepsi uz v tymu na nekolika postech je.

myslím to nechutný přeplácení...hráče kterej má hodnotu 20 mega koupěj za 40 aby jim ho náhodou někdo nevyfoukl...

Code:
http://fotbal.idnes.cz/fanousci-as-rim-jasaji-klub-se-prodava-nenavidena-sefka-ale-zustava-1dq-/fot_zahranici.asp?c=A100709_130806_fot_zahranici_jok

Italská média zároveň očekávají, že vzhledem k dohodě, která by měla být stvrzena do 30. července, se AS Řím nebude posilovat o nové hráče, rozhodně ne o drahé.

dnešní Gazzetta píše o zájmu Saudské královské rodiny, tohodle bude hodně ještě... :?