A to na ní ani nebudeMourek v nedeli poslední zapas na lavicce AS
Sent from my iPhone using Tapatalk
My dojeli teď. Musel jsem to zapíchnout na dvě hodiny na SlovenskuTak už doma cesta náročná zážitek super, ale ogari to bolí takhle prohrát
Bojím se. Mám obavu, že Mou odejde, on i nejlepší hráči, a nikdo kvalitní nepřijde, bez LM,... O EL v neděli se Spezií, must win, jenže oni hrají o záchranu a musí též. Do dna.
Odesláno z mého Hammer_Energy_2 pomocí Tapatalk
Najlepší hráči odchádzali vždy po dvoch troch rokoch z Ríma a vždy aj budú ak im inde budú ponúkať lepšie podmienky a je jedno či tu bude Mourinho alebo nebude. Navyše v dnešnom kádri sú iba dvaja extra hráči akých mal Rím málokedy. Dybala ktorý ale z vlastnej vôle podľa mňa neodíde. Tu je kráľ aj stým jeho zdravim ktoré mu dovoľuje hrať možno polovicu sezóny. Stym by sa v nejakom väčšom klube kde majú alternatívy zakopal.
A potom Smalling. Tomu ide o prachy chce viac ( zaslúžene) nejde mu o Mourinha.
Čize naozaj nechápem o akých hračov sa to bojíš. Medzi ostatnými tam není žiadny extra hrač. Za mňa je toto ničim nepodloženy veľký mýtus. A aby som bol presný ešte minulú sezónu tu bol jeden extra hráč a to Mkhitaryan. Dokázal to aj tento rok keď bol jednou z hlavných postáv Interu na ceste do finale a odišiel práve preto že ho Mourinho nechcel. Dnešní hrači idú za peniazmi a to je realita ktorá rozhoduje.
Ok beriem ale väčšina to má dnes o peniazoch ale áno jasné často do toho zasahujú veci ako rodina sťahovanie a podobne ale už veci ako klubizmus a podobne skoro úplne zmizli.Souhlasím, až na tu poslední větu. Ne pro každýho je to otázka peněz. Ale i prestiže, města, ambicí klubu, rodiny, která se někde cejtí dobře nebo špatně, a taky vyhlídky na spolupráci s kvalitním trenérem.
Aspoň jsem si udělal radost a koupil na oficiálních stránkách triko s Dybalou a štulpny, abych zmírnil to zklamání. Když by se nějakým zázrakem povedlo Atalantě prohrát a nám vyhrát a dostali bysme se do EL, tak já asi tuhle sezonu nebudu hodnotit tak negativně, jak by se mohlo zdát. Finále EL, kvalifikace do dalšího ročníku, radost z Dybaly nebo progres Boveho, to jsou věci, který jsou pozitivní.
José čekal po zápase rozhodčího u auta