Semifinále, Roma-Udine

klida napsal:
nejstrašnější je Faty, nechápu, jak je možný, že odešel Adrian Pit, ale tenhle hráč tady zůstal

ako je mozne, ze taki hraci sa do timu vobec dostali? :evil:

Lepšie povedane , AS ho nemalo púšťať , je to odchovanec .... Už asi 2 roky dozadu som ho chcel . Trebars ale Steve Bruce by zanho 15 mega nikdy nedal :skod: .

chipuodirlo napsal:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Je dobry prohrat ted, nez kdykoliv jindy. A navic jeste postoupit.

Pepe ze hral dobre? Kdyz uz hral nekdo dobre, tak to Alexis Sanchez, kterej byl hrac zapasu jeste driv, nez dal gol. BTW Spanelsti komentatori z nej byli fakt nadseni.

Spatnej Faty, Skvelej Burdisso, slabej Taddei (priserny nahravky)

Udinese by mohlo spadnúť už len preto , že sa tam dá uloviť niekoľko hráčov , ktorým tá cena dosť klesne prípadným pádom . Samozrejme radšej by som bol , keby padlo Lázio .

Carlo napsal:
Udinese by mohlo spadnúť už len preto , že sa tam dá uloviť niekoľko hráčov , ktorým tá cena dosť klesne prípadným pádom . Samozrejme radšej by som bol , keby padlo Lázio .

udinese urcite nie, su tam ovela horsie kluby na cele s livornom. mne je luto sieny, ta mala zopar velmi peknych zapasov :( i ked di nattaleho by som bral hned aj na vymenu za toniho a vucinica dokopy :D

90210 napsal:
Je dobry prohrat ted, nez kdykoliv jindy. A navic jeste postoupit.

Pepe ze hral dobre? Kdyz uz hral nekdo dobre, tak to Alexis Sanchez, kterej byl hrac zapasu jeste driv, nez dal gol. BTW Spanelsti komentatori z nej byli fakt nadseni.

Spatnej Faty, Skvelej Burdisso, slabej Taddei (priserny nahravky)

ale z Pepeho bol hotovy Slepicka a jeho nazor zavazi viac ako nazor spanielskych komentatorov :pch: :pch:

smurfik : Nevravel si , že Di Natale je zmrd ? A teraz ho chceš do Ríma mieto Toniho + Vučiniča ? Možno si ťa s niekim mýlim tak sorry 8) .

Carlo napsal:
smurfik : Nevravel si , že Di Natale je zmrd ? A teraz ho chceš do Ríma mieto Toniho + Vučiniča ? Možno si ťa s niekim mýlim tak sorry 8) .

urcite nie, di nattale je hviezda ;) zmrd je kazdy z interu a juventusu :daje:

smurfik napsal:
Carlo napsal:

udinese urcite nie, su tam ovela horsie kluby na cele s livornom. mne je luto sieny, ta mala zopar velmi peknych zapasov :( i ked di nattaleho by som bral hned aj na vymenu za toniho a vucinica dokopy :D

lsd? kokain? houbičky?

Sushi napsal:
smurfik napsal:
Carlo napsal:

lsd? kokain? houbičky?

di nattale dal za sezonu viac golov nez vucinic a toni dohromady :lol: ale slo o vtip ;)