klida napsal:nejstrašnější je Faty, nechápu, jak je možný, že odešel Adrian Pit, ale tenhle hráč tady zůstal
ako je mozne, ze taki hraci sa do timu vobec dostali? :evil:
klida napsal:nejstrašnější je Faty, nechápu, jak je možný, že odešel Adrian Pit, ale tenhle hráč tady zůstal
klida napsal:1:0 konec, asi jedinej klad tohodle zápasu je postup
:arbitr: :arbitr: :arbitr: aj mne sa velmi pozdavalCarlo napsal:Udinese bolo lepšie , Pepe je vynikajuci , Rim by ho mohol kupit .
Carlo napsal:Udinese by mohlo spadnúť už len preto , že sa tam dá uloviť niekoľko hráčov , ktorým tá cena dosť klesne prípadným pádom . Samozrejme radšej by som bol , keby padlo Lázio .
:aaaa:klida napsal:počkej, co ti na to řekne 90210
90210 napsal:Je dobry prohrat ted, nez kdykoliv jindy. A navic jeste postoupit.
Pepe ze hral dobre? Kdyz uz hral nekdo dobre, tak to Alexis Sanchez, kterej byl hrac zapasu jeste driv, nez dal gol. BTW Spanelsti komentatori z nej byli fakt nadseni.
Spatnej Faty, Skvelej Burdisso, slabej Taddei (priserny nahravky)
Carlo napsal:smurfik : Nevravel si , že Di Natale je zmrd ? A teraz ho chceš do Ríma mieto Toniho + Vučiniča ? Možno si ťa s niekim mýlim tak sorry 8) .
smurfik napsal:Carlo napsal:Udinese by mohlo spadnúť už len preto , že sa tam dá uloviť niekoľko hráčov , ktorým tá cena dosť klesne prípadným pádom . Samozrejme radšej by som bol , keby padlo Lázio .
udinese urcite nie, su tam ovela horsie kluby na cele s livornom. mne je luto sieny, ta mala zopar velmi peknych zapasovi ked di nattaleho by som bral hned aj na vymenu za toniho a vucinica dokopy
![]()
Sushi napsal:smurfik napsal:Carlo napsal:Udinese by mohlo spadnúť už len preto , že sa tam dá uloviť niekoľko hráčov , ktorým tá cena dosť klesne prípadným pádom . Samozrejme radšej by som bol , keby padlo Lázio .
udinese urcite nie, su tam ovela horsie kluby na cele s livornom. mne je luto sieny, ta mala zopar velmi peknych zapasovi ked di nattaleho by som bral hned aj na vymenu za toniho a vucinica dokopy
![]()
lsd? kokain? houbičky?