Padla na mě učící krize, teď bych se stejně nedokázal koncentrovat po hokeji,takže si/vám dopřeju nějakej ten příspěvek ve fóru... 8)
Začíná mi připadat, že se neprojevuju jinak než kritikou, ale copak to letošní sezonu jde. Že nedokážeme zvrátit stav 0:1 z prvního zápasu jsem tak nějak čekal, že Inter poslední dobou hraje tužku se vědělo, ale že budeme hrát jako bychom vedli 1:0 my, to už je trochu moc. Útok vedenej 2-3 hráči do minimálně dvojnásobný přesily snad nemůžou myslet ani vážně. co tam má chudák Marco dělat, to fakt nevím. Pořád si myslím, že bude velká chyba neuplatnit jeho opci, navzdory ztrátě formy (tu má ale v týmu možná tak akorát Francesco), ale obávám se, že to k tomu spěje. Jinak po inkasovaným gólu jsem si v duchu našel viníka v podobě Doniho a jeho postavení, proti Pazzinim a Militovi ale naopak podržel(to nic nemění na tom, že se modlím, aby to na něm nestavili jako na jedničce). Stažení Pizara o půli a nahrazení Grecem mi uniká(pokud nebyl zraněnej).
Ke zmínce na rozhodčího, penalta to na Milita nebyla, i když se dost divím, že ji v Itálii nefoukli. Kontakt tam byl, ale to už byl Milito na půli cesty k zemi.
Naprosto podporuju zaujatost proti Menezovi, ne snad že by to sral jedinej, ale od ostatních si rozhodně nikdo neslibuje příslib do budoucna. Od něho ano, takže by bylo fajn ho vyjádřit peněžně a sbalit mu kufry. Kdo se má na ten jeho ostentativně znuděnej výraz koukat a ještě bude rozjíždět hry s médii, že on teda jako může odejít. Tak ať táhne, tohle naprosto nesnáším. Když už mi to nejde(pokud jsem dost soudnej na to abych si to přiznal), tak držím alespoň hubu a snažím se dřít. Mirko je poslední zápasy rovněž příšernej, v tomhle případě se jeho odchodu naopak bojím. Jednak tu odehrál spoustu povedenejch zápasů, dvak nedělá problémy(alespoň navenek to tak vypadá), za třetí on půjde jednoznačně zase nahoru a za čtvrté, jeho cena momentálně nebude na takový úrovni, aby se to vyplatilo (celkem mě znervozňuje spekulace o dlouhodobějším zájmu Tottenhamu, kterýmu sice po Římu přeju nejvíc, ale výměna za Kranjcara + cash, prosím ne, na spekulace odchodu v rámci Itálie nenacházím slušných slov, Mexés snad stačil

).
Koukám, že to vlastně ani tak moc o zápase není, což o něm na druhou stranu vypovídá celkem dost. Montellův výrok, že si nezasloužili vypadnout beru jako pokus o žert.