Semifinále, Roma-Inter

dneska dobře DDR
relativně dobře borriello
meneze se nám podle mě ani nepovede prodat

achjo, dneska jsme asi i mohli vyhrát...

místo toho palermo jde do uefy a my do prdele. ta dvojitá tyč = ať už tahle zasraná sezona skončí

jako pica vole cecky...

...pardon, ale toto bolo to najkonstruktivnejsie, co som momentalne schopny k tej hroze dodat.

vlaste este merda menez (jak mna ten chlapec vytaca, kokot otraveny, ochrapany, zfetovany, teply, francuzsky)

DiBenedetto by musel vyhodit vsetkych okrem Franceho, DDR a Boriella a nasypat do toho 150 mega, aby to nabralo na kvalite.

sak uznajte, aby sa hrala takato tuzka (vacsinu dvojzapasu) s TOTALNE rozhodenym a nefungujucim interom, tak to uz fakt sorry. ved im hral trequartistu Kharja pre boha na nebesach!!!

obcas zacainam mat tendenciu k nekontrolovanym zachvatom zufaleho smiechu.

danko10 napsal:
jako pica vole cecky...

...pardon, ale toto bolo to najkonstruktivnejsie, co som momentalne schopny k tej hroze dodat.

vlaste este merda menez (jak mna ten chlapec vytaca, kokot otraveny, ochrapany, zfetovany, teply, francuzsky)

DiBenedetto by musel vyhodit vsetkych okrem Franceho, DDR a Boriella a nasypat do toho 150 mega, aby to nabralo na kvalite.

sak uznajte, aby sa hrala takato tuzka (vacsinu dvojzapasu) s TOTALNE rozhodenym a nefungujucim interom, tak to uz fakt sorry. ved im hral trequartistu Kharja pre boha na nebesach!!!

obcas zacainam mat tendenciu k nekontrolovanym zachvatom zufaleho smiechu.
:!: :!: :!:

ještě bych zachránil burdissa ze včerejška

jinak já mám záchvaty pláče, buď rád za smích :zed:

Montella: Nezasloužili jsme si vypadnout
Římské AS včera marně bojovalo o postup do finále Coppa Italia, po domácí porážce 0:1 uhrálo na hřišti Interu jenom remízu 1:1 a bylo vyřazeno. "Litujeme toho, snažili jsme se až do poslední vteřiny nastavení. Vzhledem k tomu, že proběhlo pět střídání, mě překvapilo, že rozhodčí nastavil jenom tři minuty. Měli jsme smůlu a je to škoda, nezasloužili jsme si dnes vypadnout," litoval trenér Vincenzo Montella.

klida napsal:
Montella: Nezasloužili jsme si vypadnout
Římské AS včera marně bojovalo o postup do finále Coppa Italia, po domácí porážce 0:1 uhrálo na hřišti Interu jenom remízu 1:1 a bylo vyřazeno. "Litujeme toho, snažili jsme se až do poslední vteřiny nastavení. Vzhledem k tomu, že proběhlo pět střídání, mě překvapilo, že rozhodčí nastavil jenom tři minuty. Měli jsme smůlu a je to škoda, nezasloužili jsme si dnes vypadnout," litoval trenér Vincenzo Montella.

měla proti nám být penalta, na rozhodčí bych nic neříkal.

tak tragicky inter som uz davno nevidel. obrovsky klobuk pred borriellom ... hral fakt super.
mrzi ma, ze nam inter dal gol z nicoho. to by som nenazval ani sancov. ale zasa etoo to trafil jak pán.

menez? vacsieho debila som fakt asi nevidel. byt jeho otec, tak osobne pridem za nim do Rima a mu jednu pri*ebem, aby prestal robit hambu rodine a zacal konecne hrat futbal :zed:

Padla na mě učící krize, teď bych se stejně nedokázal koncentrovat po hokeji,takže si/vám dopřeju nějakej ten příspěvek ve fóru... 8)

Začíná mi připadat, že se neprojevuju jinak než kritikou, ale copak to letošní sezonu jde. Že nedokážeme zvrátit stav 0:1 z prvního zápasu jsem tak nějak čekal, že Inter poslední dobou hraje tužku se vědělo, ale že budeme hrát jako bychom vedli 1:0 my, to už je trochu moc. Útok vedenej 2-3 hráči do minimálně dvojnásobný přesily snad nemůžou myslet ani vážně. co tam má chudák Marco dělat, to fakt nevím. Pořád si myslím, že bude velká chyba neuplatnit jeho opci, navzdory ztrátě formy (tu má ale v týmu možná tak akorát Francesco), ale obávám se, že to k tomu spěje. Jinak po inkasovaným gólu jsem si v duchu našel viníka v podobě Doniho a jeho postavení, proti Pazzinim a Militovi ale naopak podržel(to nic nemění na tom, že se modlím, aby to na něm nestavili jako na jedničce). Stažení Pizara o půli a nahrazení Grecem mi uniká(pokud nebyl zraněnej).

Ke zmínce na rozhodčího, penalta to na Milita nebyla, i když se dost divím, že ji v Itálii nefoukli. Kontakt tam byl, ale to už byl Milito na půli cesty k zemi.

Naprosto podporuju zaujatost proti Menezovi, ne snad že by to sral jedinej, ale od ostatních si rozhodně nikdo neslibuje příslib do budoucna. Od něho ano, takže by bylo fajn ho vyjádřit peněžně a sbalit mu kufry. Kdo se má na ten jeho ostentativně znuděnej výraz koukat a ještě bude rozjíždět hry s médii, že on teda jako může odejít. Tak ať táhne, tohle naprosto nesnáším. Když už mi to nejde(pokud jsem dost soudnej na to abych si to přiznal), tak držím alespoň hubu a snažím se dřít. Mirko je poslední zápasy rovněž příšernej, v tomhle případě se jeho odchodu naopak bojím. Jednak tu odehrál spoustu povedenejch zápasů, dvak nedělá problémy(alespoň navenek to tak vypadá), za třetí on půjde jednoznačně zase nahoru a za čtvrté, jeho cena momentálně nebude na takový úrovni, aby se to vyplatilo (celkem mě znervozňuje spekulace o dlouhodobějším zájmu Tottenhamu, kterýmu sice po Římu přeju nejvíc, ale výměna za Kranjcara + cash, prosím ne, na spekulace odchodu v rámci Itálie nenacházím slušných slov, Mexés snad stačil :zed: ).

Koukám, že to vlastně ani tak moc o zápase není, což o něm na druhou stranu vypovídá celkem dost. Montellův výrok, že si nezasloužili vypadnout beru jako pokus o žert.

docela obdivuju, že se ti v týhle bídě chce něco psát, já na to poslední měsíce nějak nemám, dřív jsem psal dost... nemyslim frekvenci, ale kvantitu textu, smysuplnost, přemejšlení o fotbale... sic se vším nesouhlasím, je to zajímavý čtení. samotnýmu mi teď ale nejde nic psát, většinou se moje myšlenky ztratěj v klení a nadávání

btw, OT, co studuješ? mám to s těma učícíma krizema podobně, ale trávim je čtením, ne psaním...

Po ležení ve všech těch knihách a vypisování všemožnej ptákovin heslama, mi přišlo vhod napsat nějakej souvislejší text vyjadřující tok myšlenek. Víc než snad nějaké vážnější zamyšlení, to byla spíš forma takové terapie :lol:

K tvojí otázce, studuji tzv."nejtěžší gympl", VŠE

Bones napsal:
Po ležení ve všech těch knihách a vypisování všemožnej ptákovin heslama, mi přišlo vhod napsat nějakej souvislejší text vyjadřující tok myšlenek. Víc než snad nějaké vážnější zamyšlení to byla forma spíš taková terapie :lol:

K tvojí otázce, studuju tzv."nejtěžší gympl", VŠE
:lol:
ááá, ekonom... to jsi tu měl bejt aktivní během jednání se sorosem a spol., to bylo populární mezi fandama analyzovat burzu a tak podobně :mrgreen:

Myslím, že to tak teď cítíme všichni, ta apatie je příšerná... Já mám před státnicema na druhým oboru, končím oborovku, čumim furt na hokej, trocha času se najde na přítelkyni a včera jsem tam s přáteli brouzdal hvozdy, popíjel, navečer ohnil a v noci pil. :)

Věřím, že léto přinese novou energii, aby jsme zase měli tu ROMU, která nám bude dělat radost, obzvláštňovat pozitivně neděle, příp. středy a dobíjet nám baterky. Kurvadrát.

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Myslím, že to tak teď cítíme všichni, ta apatie je příšerná... Já mám před státnicema na druhým oboru, končím oborovku, čumim furt na hokej, trocha času se najde na přítelkyni a včera jsem tam s přáteli brouzdal hvozdy, popíjel, navečer ohnil a v noci pil. :)

Věřím, že léto přinese novou energii, aby jsme zase měli tu ROMU, která nám bude dělat radost, obzvláštňovat pozitivně neděle, příp. středy a dobíjet nám baterky. Kurvadrát.

to ani neni apatie, já jsem regulerně votrávenej. jinak dneska jsem se u hokeje u učil, u fotbalu to fakt nepřichází v úvahu... ale stejně jsem pořád jen otrávenej, žádná radost :lol: :grr:

doufejme, že to letos nějak zdárně dopadne ( :roll: ) a od příštího roku se zas budeme fotbalem bavit