Semifinále, Inter-Roma

Carlo napsal:
Tak ja milé deti Vás asi znova na chvilku opustím lebo posledne vždy ked sem dojdem tak sa AKURAT PORIADNE NASEREM

JEBTE UZ PROSIM VAS na tie predzapasove viťazné reči, nedá sa to čítať !! Dneska opäť klasika, čakal som to, ale niektorí z Vás kvoli tomu že neni Milito s Palaciom snad čakali že Rím vyhrá 10:0 alebo čo

Jdi na pivo, třeba budeš talisman.....

Je to hodně otřepaný, uznávám :D Ale....jednu chvíli bych Destra vyhodil, a on mi pak zavře hubu takhle!

Forza, Vlci, Forza! :tlesk:

Largo napsal:
Je to hodně otřepaný, uznávám :D Ale....jednu chvíli bych Destra vyhodil, a on mi pak zavře hubu takhle!

Forza, Vlci, Forza! :tlesk:

Tak nějak :D

Asi před rokem jsem říkal, že by ÄS mělo tohohle řeckýho borce koupit......konečně, pane Sabatini, konečně....

Taddei ven, kdokoli dovnitř.....

Pánové, tenhle zápas bychtěl nějakou společnou hospodu....nebo finále! Hmm? :sala:

pekne sadla Torovi ale ako vravim chyba mi kreativita vymysliet nieco nove necakane...Inter dneska ja slabucky derava obrana, do Rima musia prist hlavne technicki hraci co sa chcu futbalom bavit.

Pre Steka je snad všetko nechytatelne, niake dalšie vyhovorky prečo sa to nedalo chytiť ?

Bylo to nejaky tecovany....Ale Ricky je dobrej, uz na srazu jsem rikal, ze bych ho bral, za coz se mi Maritazzi vysmal.:)

90210 napsal:
Bylo to nejaky tecovany....Ale Ricky je dobrej, uz na srazu jsem rikal, ze bych ho bral, za coz se mi Maritazzi vysmal.:)

Měl jsi pravdu, Rickyho jsme málem koupili místo Erika....

Tohle už musíme udržet!!!!!

FORZA ROOOOMAAA!

4Largo - Ja vim, Inter se ho letos chtel zbavit za discount, v tom pripade bych moc nevahal.

Super, tak Evropska liga je snad uz jista, ted jeste udelat posledni krok (u Rima zasadne nejvetsi problem) a vyhrat ten pohar. A pak superpohar...

90210 napsal:
4Largo - Ja vim, Inter se ho letos chtel zbavit za discount, v tom pripade bych moc nevahal.

Super, tak Evropska liga je snad uz jista, ted jeste udelat posledni krok (u Rima zasadne nejvetsi problem) a vyhrat ten pohar. A pak superpohar...

Kamaráde (nevadí to oslovení?), vůbec bych si EL nebyl jistý.....Bohužel....A Tim Cupem taky ne, Lazio neumíme.....