Roma vs Salzburg

21:00 Sport 1
Opět bude vyprodané asi 25 zápas v řadě 💪
Abraham nakonec prý bude nějakou maskou bude mít, uvidí se co Pellegrini (nedal bych ho do základu) a hlavně Dybala 😎
Nic lehkého nás nečeká ale pro troše štěstí by jsme mohli jít dál

Daje! Bude to chtít vzadu zavřít a hlavně proměňovat šance. Vytvoříme si je, o to strach nemám, ale hlavně proměnit! Pellegriniho bych do základu taky nedal.

Patrício - Mancini, Smalling, Ibanez - Karsdorp, Matić, Cristante, Spinazzola - Dybala, El Shaarawy - Belotti

Pozerám, že to bude na Sport1 večer, dám tomu šancu, do toho!

Je Abraham pre nás skutočne tak dôležitý, že musí hrať aj s onou maskou? Mohol sa radšej pošetriť.
1677153942323.png

Pozerám, že to bude na Sport1 večer, dám tomu šancu, do toho!

Je Abraham pre nás skutočne tak dôležitý, že musí hrať aj s onou maskou? Mohol sa radšej pošetriť.
View attachment 559
Taky jsem si říkal, že bych radši Belottiho, podle mě bude s tou maskou poloviční. Měl by to trio Pellegrini, Dybala a Abraham nechat úplně uzdravit, než riskovat delší absenci.

Jj hlavně marod Pellegrini je nám k čemu když potřebujeme útočit on teď běhá od ničeho k ničemu ale tady se to řeší pořád dokola.jedno a to samé 🤦 Mourek má svou hlavu a dokázal toho trochu více než my 😁🤣😁ale pindat na fóru nám snad nezakaze 🤣jinak nedal bych ani Dybalu max na druhý poločas když by nám to nešlo 😉 Abraham mi až tak nevadí ale dal bych ho společně s Belottim

ROMA (3-4-2-1): Rui Patricio; Mancini, Smalling, Ibanez; Zalewski, Cristante, Matic, Spinazzola; Dybala, Pellegrini; Belotti.
A disp.: Boer, Svilar, Karsdorp, Abraham, Llorente, Celik, Camara, Kumbulla, Wijnaldum, Bove, Volpato, El Shaarawy.
All. José Mourinho
Pellegrini se mi tam vůbec nelíbí no uvidíme 💪💪💪

Krása co jsem viděl 35 minut tak kurevsky se snažíme ale teď si to dám znova na Sport 1 😁😁😁 tak se loučím s vama a na mobil už nesahnu 🤣

Nejlepší výkon pod Mourinhem zatím za celé dvě sezóny. Naprosto dominantní ve všech směrech. Extrémní nasazení, presink, poziční přesnost, šance, góly. Čumím jak puk. Teď to neposrat.

Odesláno z mého Hammer_Energy_2 pomocí Tapatalk